TUNCAY MOLLAVEİSOĞLU’NA MUĞLA VALİLİĞİNDEN SORUŞTURMA

TUNCAY MOLLAVEİSOĞLU’NA MUĞLA VALİLİĞİNDEN SORUŞTURMA
Halkın vergileriyle bütçesi oluşturulup belirlenen Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde, 15 Şubat 2018’de resmi yazıyla gazeteci Tuncay Molaveisoğlu ‘danışman’ olarak işe alınmıştı. O dönem aynı zamanda Yeniçağ gazetesi...

Halkın vergileriyle bütçesi oluşturulup belirlenen Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde, 15 Şubat 2018’de resmi yazıyla gazeteci Tuncay Molaveisoğlu ‘danışman’ olarak işe alınmıştı. O dönem aynı zamanda Yeniçağ gazetesi köşe yazarlığı da yapan Mollaveisoğlu’nun, nasıl bir ihtiyaçtan dolayı maaşlı olarak, belediyenin encümen kadrosunda ‘danışmanlık’ yaptığı merak konusu oldu. İddialara göre Muğla Valiliğinin bu konuda soruşturma başlattığı öğrenildi.

Cumhuriyet gazetesi Ege Temsilcisi ve Tele1 televizyonunda programcı olan Tuncay Mollaveisoğlu’nun, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin, 2018 yılında danışman kadrosunda yer aldığı ortaya çıktı. Sözcü gazetesi yazarları Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar arasındaki neden olan tartışmanın içinde yer alan ve 2018 yılında aynı zamanda Yeniçağ gazetesinde köşe yazarlığı yapan Mollaveisoğlu’nun, belediyenin encümen kadrosunda danışman sıfatıyla yer aldığı görüldü. İddialara göre Muğla Valiliğinin bu konuda soruşturma başlattığı bildirildi.

Bu haber toplam 329 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.