Türdü Yarı Finalde

Türdü Yarı Finalde
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Türkiye Çeyrek Final müsabaka grubunda Muğla Türdü 100. Yıl Ortaokulu birinci olarak yarı finale...

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Türkiye Çeyrek Final müsabaka grubunda Muğla Türdü 100. Yıl Ortaokulu birinci olarak yarı finale yükseldi.

Neval ÇOLAK

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi spor salonunda gerçekleştirilen 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Türkiye Çeyrek Final müsabakasında Muğlalı öğrenciler yarı finale yükseldi. Ufuk Canikli’nin antrenörlüğünde, Muğla temsilcisi Türdü 100. Yıl Ortaokulu öğrencileri kendi grubunda birinci olarak yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Türdü Yarı Finalde

Hentbol Küçük Erkekler müsabakalara farklı illerden 9 takım 3 grupta mücadele etti. A grubundan Aydın, B grubundan Uşak ve C grubundan Muğla yarı finale yükseldi.

Yorucu bir turnuva olduğunu dile getiren Türdü 100. Yıl Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Altun; “Turnuvaya katılan bütün takımlar ilinin seçilmiş ve güçlü takımlarıydı. Maçlar başa baş mücadelelerle ve zorlu geçti. Tüm takımlar birbirine denk güç ve yetenekteydi. Yorucu, tempolu ve bol çekişmeli mücadeleler sonunda grup birincileri yarı final maçlarına katılmaya hak kazandı. B grubundan grup liderini gol averajı belirledi. Oyuncular, antrenörler, idareciler ve herkes için yorucu bir turnuva oldu. Takımları tebrik ediyor ve yarı finallerde başarılar diliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1348 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.