TÜRES Muğla Temsilciliği Kuruldu

TÜRES Muğla Temsilciliği Kuruldu
Tüm Restoranlar,Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği’nin (TÜRES) Muğla temsilciliği kuruldu.2006 yılında kurulan bünyesinde birçok ünlü gıda ve restoran...

Tüm Restoranlar,Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği’nin (TÜRES) Muğla temsilciliği kuruldu.

2006 yılında kurulan bünyesinde birçok ünlü gıda ve restoran zincirleri barındıranTÜRES Derneği Muğla Temsilciliğine Süleyman Reyhan getirildi.

Muğla Tüm Restoranlar, Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği ve Reyhan Pastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Reyhan; “Bana bu görevi uygun gören TÜRES Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ramazan Bingöl’e beni TÜRES’le tanıştıran Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl‘e çok teşekkür ederim.  Muğla mutfağını ön plana çıkarmaya çalışacağız. Bu durum herkesi ilgilendiren bir durumdur. Ustasından garsonuna, tedarikçisinden tüketicisine herkes bu zincirin bir halkasıdır. Kültür zenginliklerimizi tüketime sunarak şehrimizin yemek kültürüne katkı sağlamak amacımızdır. Muğla yöresindeki tüm otel, restoran, pastaneler ve gıda üzerine çalışan firmaları derneğimiz çatısı altında toplanmayı arzuluyoruz.  Muğla mutfağını çıktığımız bu yolda tanıtmak için desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.

Bu haber toplam 760 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.