Turistler Son Sıcak Havaların Tadını Çıkardı

Turistler Son Sıcak Havaların Tadını Çıkardı
Turistler son sıcak havaların keyfini çıkardı. Geçtiğimiz günlerde yoğun yağışlı havaların yerini güneşli havalar aldı. Havaların yeniden ısınmasıyla...

Turistler son sıcak havaların keyfini çıkardı. Geçtiğimiz günlerde yoğun yağışlı havaların yerini güneşli havalar aldı. Havaların yeniden ısınmasıyla beraber turistler, sıcak havaların son günlerinin tadını denize girerek çıkardı.

Türkiye'nin gözde turizm yerlerinden Datça’da yaz sezonu devam ediyor. Sonbaharın başlaması ile yaz sıcaklarının devam ettiği ilçede ve ilçeye bağlı mahallelerin sahil kıyılarında yerli ve yabancı turistlerin güneşle beraber denizin keyfini çıkarmaya devam ediyorlar. Ülkenin bir çok yerinde sonbahar kendini yavaştan göstermeye başlamasıyla yağan yağmur , esen rüzgarlarla birlikte hava sıcaklığının hissedilir derecede düştü. Önceki günlerde Muğla ve çevresinde de etkili olan yağışlar, yerini güneşli havalara bıraktı. Sonbaharın gelmesi ile son sıcak havaların tadını çıkarmak isteyen, özellikle yerli turistler ve Datça sakinleri  plajları doldurdu. Gün boyu denize girip güneşlenen turistler deniz sezonu kapanmadan denizin tadını çıkardı.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.