TURİZM SEKTÖRÜNE HÜKÜMET DESTEĞİ..

TURİZM SEKTÖRÜNE HÜKÜMET DESTEĞİ..
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi “Hükümetimiz 1-2 hafta içerisinde turizm ile ilgili ek tedbirler devreye sokacaktır. Başbakanımızın talimatıyla çalışmalarımız...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi “Hükümetimiz 1-2 hafta içerisinde turizm ile ilgili ek tedbirler devreye sokacaktır. Başbakanımızın talimatıyla çalışmalarımız sürüyor. Pazartesi günü Bakanlar Kurulu'nun gündem maddelerinden birisi de turizm olacak. Turizdeki cari açığı kapatacak güçteyiz” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi partisinin Muğla İl başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar programına bakının yanı sıra Muğla Valisi Amir Çiçek, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer, Nihat Öztürk kurum müdürleri çok sayıda partili katıldı.

Muğla'nın da turizmde zarar gördüğünü belirten Zeybekci, "Hükümetimiz 1-2 hafta içerisinde turizm ile ilgili ek tedbirler devreye sokacaktır. Başbakanımızın talimatıyla çalışmalarımız sürüyor. Pazartesi günü Bakanlar Kurulu'nun gündem maddelerinden birisi de turizm olacak. Oradan net bir karar çıkar mı bununla ilgili bir şey söyleyemeyeceğim. İhracat, dış ticaret, yeniden büyüyen, üreten ve kalkınan Türkiye için çalışmalarımız var. Bunları zaman zaman kamuoyu ile paylaşıyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Turizm, cari açık ve özel sektörün kayıplarını karşılayacak güçteyiz. Kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Gazeteciler iftar alanını terk etti

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından eski garaj alanında düzenlenen iftar programına Muğla’daki yerel, ulusal gazete temsilcileri ve ajans muhabirleri katıldı. Gazeteciler için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin oturduğu masaya yakın bir yere basın masası oluşturuldu. Ancak Bakan Zeybekçi’nin ve Muğla protokolünün korumaları gazetecileri masadan kaldırarak kendileri oturdu. Yaşanan bu olay üzerine gazeteciler iftar alanını terk etti. Muğla’da ki gazetecilerin bu tavrının ardından ilçelerde görev yapan diğer gazetecilerde sosyal medya üzerinden Muğla’da ki meslektaşlarına destek verdi.

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.