Turizmcilerden Başkan’a Teşekkür

Turizmcilerden Başkan’a Teşekkür
Fethiye turizm sektör temsilcileri Çalış Güzelleştirme Derneği, FETOB, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, Fethiye Esnaf Odası ve TÜRSAB, Fethiye...

Fethiye turizm sektör temsilcileri Çalış Güzelleştirme Derneği, FETOB, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, Fethiye Esnaf Odası ve TÜRSAB, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan EMITT 2017 Turizm Fuarındaki emeklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarete Çalış Güzelleştirme Derneği Başkanı Mete Ay, FETOB temsilcisi Bülent Uysal, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten, Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mehmet Soydemir, TÜRSAB temsilcisi Süleyman Kaya’nın gerçekleştirdiği ziyarete Başkan Yardımcısı Mete Atay da katıldı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın tüm turizm temsilcilerini bir araya getirip, ortak akıl ile fuarı gerçekleştirdiklerini ifade eden TÜRSAB Başkanı Süleyman Kaya, stantta ziyaretçi akınının olduğunu söyleyerek, “Fethiye tanıtımında desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Çalış Güzelleştirme Derneği Başkanı Mete Ay ise, “Yaklaşık 3-4 senedir müthiş bir birliktelik var. Şuana kadar olan en kalabalık, en başarılı, en enerjisi yüksek fuarı yaşadık. Başkanımız Behçet Saatcı ve tüm kurumlara teşekkür ediyoruz. O kadar güzel bir tanıtım oldu ki. Başkanımız zaten ‘bundan sonra hep yanınızdayız’ dedi. Diğer fuarlarda omuz omuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten de, “Tanıtım olayı bütçeye dayalı bir olay. Fuarda gerçekten amacımıza ulaştık.  Tüm kooperatif üyelerim adına başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ise, “Bizim birlik ve beraberliğimize çok ihtiyacımız vardı. Bunu Behçet Başkan, çok iyi sağlayarak, Uluslararası Turizm Fuarlarında birlikteliğimizi yansıttığına inanıyorum. Bu işler ekonomiyle oluyor. Sayın Başkan Behçet Saatcı, Fethiyeli turizmciye tanıtım konusunda büyük bir destek verdi. ‘Yörük göçü yolda düzelir’ diye bir söz vardır. Eksik yerlerimiz olabilir. Önümüzdeki seneye tüm eksiklikleri tamamlayacağız” dedi.

FETOB temsilcisi Bülent Uysal ise, yurtdışından gelen turistlerin azaldığı bir dönemde EMİTT’in önemine değinerek, “Güzel bir fuar geçirdik. Bugün de geçen güzel fuar sonrası bizleri bir araya getiren Sayın Saatcı’ya teşekkür için geldik” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ““Bu sene Fethiye ismi altında hep birlikte toplandık.En azından EMİTT’te ‘biz buradayızı’ çok doğru bir şekilde söyledik. Turizm sektörü temsilcileriyle etle tırnak gibi olup, bunun birlikteliğini yaşadık.  Bu enerjiyle 2017, bir çeyrek 2016’dan fazla olacak. Hürriyet Gazetesi’nin Fethiye tanıtımını zaten gördünüz. Fethiye artık kendini aşan, yaşamaktan keyif alınan bir mekana dönüşmeye başlamış, Fethiye’ye dışardan gelenlerin keyif aldığı bir şehir olma konusunda büyük yol aldı. Fethiye’de bu birlikteliğin bozulmaması, her sektörde bunun içini siyaseti de alarak söylüyorum, her zaman birlikteliğin sürmesini istiyorum” dedi.

Bu haber toplam 992 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.