Türk Bayrağı için devir teslim töreni düzenlendi

Türk Bayrağı için devir teslim töreni düzenlendi
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ege Bölgesinde bulunan tüm illeri dolaşacak Türk Bayrağı için Muğla’da devir teslim töreni düzenlendi.Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler...

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ege Bölgesinde bulunan tüm illeri dolaşacak Türk Bayrağı için Muğla’da devir teslim töreni düzenlendi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gençlerde milli tarih şuurunun daha da geliştirilmesi, vatan ve bayrak sevgisinin pekiştirilerek gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 81 ilde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında ay yıldızlı şanlı Türk Bayrakları 7 bölgeden yola çıktı.

Valilik önünde düzenlenen törene Muğla Valisi Orhan Tavlı, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.

Denizli ilinden Zübeyde Taşçı refakatinde Muğla’ya getirilen Şanlı Türk Bayrağı, Muğla’yı temsil eden Elif Işıkoğlu’na teslim edildi.

Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak etkinliği kapsamında Denizli’den Muğla’ya gelen Türk Bayrağı Ege Bölgesini dolaşacak. Ay yıldızlı bayrağımız diğer bölgelerdeki bayraklarla beraber 18 Mart günü Çanakkale Şehitler Abidesinde göndere çekilecek.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.