TÜRK BAYRAĞIMIZI DAĞITARAK ZAFERİMİZİ KUTLAMAK İSTEDİK

TÜRK BAYRAĞIMIZI DAĞITARAK ZAFERİMİZİ KUTLAMAK İSTEDİK
Türklere Anadolu’nun kapılarının açılmasına vesile olan 1071 Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünde, Muğla Ülkü Ocakları tarafından il genelinde 1071 adet Türk bayrağı dağıtıldı. Menteşe’de de yapılan etkinlikte esnaflara...

Türklere Anadolu’nun kapılarının açılmasına vesile olan 1071 Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünde, Muğla Ülkü Ocakları tarafından il genelinde 1071 adet Türk bayrağı dağıtıldı. Menteşe’de de yapılan etkinlikte esnaflara ve Perşembe Pazarı’nda vatandaşlara şanlı Türk bayrağı verildi. Başkan Demirel, “Kanlarından rengini alan şanlı Türk Bayrağımızı dağıtarak bu zaferimizi kutlamak istedik” dedi.

Muğla Ülkü Ocakları, 1071 Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünde, 1071 adet Türk bayrağını Muğla genelinde dağıttı. Tüm ilçelerde yapılan etkinlikte Menteşe’de esnaflara ve Perşembe Pazarı’nda vatandaşlara Türk bayrağı verildi.

“VATAN-BAYRAK VE MUKADDESAT UĞRUNDA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

“Türk Bayrağımızı dağıtarak bu zaferimizi kutlamak istedik” diyen Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, “Ülkü Ocaklılar tarihine, mazisine ve ecdadına olan bilinci bugün bir kez daha göstermiştir. 1071'den bu yana Sultan Alparslan'ın bu şanlı zaferiyle birlikte Türk milleti bu toprakları kesin olarak vatan edinmiştir. Bizler Malazgirt'te Anadolu'yu vatan kılan Sultan Alparslan'ın torunlarıyız. Sultan Alparslan’ın bize vatan olarak kazandığı ve Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vatan olarak kalmasını sağladığı bu topraklarda aynı sorumluluk, şuur ve bilinç ile bugün tüm il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte Anadolu’da Türklüğün varlığını daim kılan zaferin yıldönümü vesilesi ile Büyük Türk Milletinin bağımsızlık simgesi olan Türk Bayrağımızı il genelinde 1071 aile ile buluşturduk. Bu anlamda Muğla Ülkü Ocakları olarak Kanlarıyla destan, cesaretleriyle tarih yazarak bizlere bu vatanı yurt kılan ecdadımızı anmak için Şühedamızın kanlarından rengini alan şanlı Türk Bayrağımızı dağıtarak bu zaferimizi kutlamak istedik. Bizler, Ülkü Ocaklılar Türkiye Cumhuriyeti Devletinin neferleri olarak, vatan-bayrak ve mukaddesat uğrunda mücadelemizi sürdürecek ve bu yolda yılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 299 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.