Türk Eczacılar Birliğinden “Eczanem Nerede” Uygulaması

Türk Eczacılar Birliğinden “Eczanem Nerede” Uygulaması
Türk Eczacılar Birliği’nden vatandaşa ücretsiz mobil uygulama. Türk Eczacıları Birliği’nin mobil uygulaması olan “Eczanem Nerede” uygulaması,...

Türk Eczacılar Birliği’nden vatandaşa ücretsiz mobil uygulama. Türk Eczacıları Birliği’nin mobil uygulaması olan “Eczanem Nerede” uygulaması, en yakın eczaneleri ve en yakın nöbetçi eczaneleri cep telefonuna taşıyor. Tüm Türkiye’de kullanılabilir durumda olan mobil uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirmek mümkün. “Eczanem Nerede” kullanıcıları hiçbir ücret almadan; en yakın ilaca ve en yakın ilaç danışmanına yönlendirmesiyle bir anlamda kamu hizmeti niteliği taşıyor. Tek tıkla, bulunulan konuma en yakın eczaneler, nöbetçi eczaneler görülebiliyor ve bu eczanelere uygulama üzerinden yol tarifi alınabiliyor, yine ilgili eczane telefonla aranabiliyor.

Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. Kadir Serkan Tekin “Biz eczacılar, ülkemizin her yerinde her an kesintisiz sağlık ve ilaç hizmeti veren bir mesleğin mensuplarıyız. Halka en yakın sağlık danışmanıyız. Türk Eczacıları Birliği ve Muğla özelinde Muğla Eczacı Odası olarak halk sağlığını her şeyin üzerinde tutuyoruz. Eczanem Nerede buna hizmet eden, doğru ve güvenilir bir uygulama. Uygulama yoluyla tek tıkla, hızlı bir şekilde dilediğiniz bilgilere ulaşmış olacaksınız. Bunun yanı sıra anlık güncellemeler de mevcut. Dolayısıyla hiçbir şeyi teyit etmenize gerek kalmayacak”  dedi.

Söz konusu uygulama, cep telefonlarındaki Apple ve Android marketlerinden “Eczanem Nerede” ismiyle ücretsiz olarak indirilebilir.

Bu haber toplam 498 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.