TÜRK-İŞ’ten Teröre Tepki

TÜRK-İŞ’ten Teröre Tepki
İstanbul’da yaşanan terör saldırısına siyasi partiler. Sivil toplum örgütleri ve sendikalardan sert tepki. TÜRK-İş Muğla İl Temsilcisi Fatih Erçelik...

İstanbul’da yaşanan terör saldırısına siyasi partiler. Sivil toplum örgütleri ve sendikalardan sert tepki. TÜRK-İş Muğla İl Temsilcisi Fatih Erçelik terör saldırısını yazılı bir açıklamayla kınadı.

Fatih Erçelik “ 10 Aralık 2016 Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen, 38 çevik kuvvet polisimizin şehit düşmesi, 155 sivil vatandaşımızın yaralanmasını Muğla’da faaliyet gösteren TÜRK-İŞ’e bağlı Sendikalar olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz” dedi.

Erçelik “ Bu saldırı, terörün dehşet verici kanlı yüzünü bir kez daha göstermiştir. Terör ve terörle mücadelenin Türkiye’nin hala en önemli gündem maddelerinden biri olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Ülkemizin geleceğine, barışına, demokrasisine, huzuruna kasteden bu insanlık dışı saldırıyı nefretle kınıyor,Toplumu korku ve şiddetle sindirmeye çalışanlara karşı herkesi birlik ve beraberliğe çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

Fatih Erçelik “Devletimizin ve milletimizin güvenliği, bağımsızlığı ve özgürlüğü uğruna şehit düşen kahraman Polislerimizle, masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Büyük Türk Milletine başsağlığı diliyor, Yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz”dedi.

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.