Türk Kızılayı Ramazan Bağışlarınızı Bekliyor

Türk Kızılayı Ramazan Bağışlarınızı Bekliyor
Türk Kızılayı’nın “Ramazan’da Az Çok Demeden Paylaşıyorsan HİLAL OLSUN TÜRKİYE” sloganıyla başlattığı bağış kampanyası kapsamında Kızılay Muğla Şubesi, gıda ve fitre bağışlarını bekliyor.Türk Kızılayı’nın...

Türk Kızılayı’nın “Ramazan’da Az Çok Demeden Paylaşıyorsan HİLAL OLSUN TÜRKİYE” sloganıyla başlattığı bağış kampanyası kapsamında Kızılay Muğla Şubesi, gıda ve fitre bağışlarını bekliyor.

Türk Kızılayı’nın bağış kampanyası kapsamında; vatandaşlar gıda kolisi bağışlarını, Muğla Menteşe’de bulunan 5M Migros (Eski KİPA) Mağazası, Dalaman M Migros Mağazası, Milas AVM Migros Mağazası, Bodrum Merkez 3M Migros Mağazası, Gümbet 3M Migros Mağazası ve Konacık Bizim Market Mağazası içerisinde bulunan Türk Kızılayı Bağış stantlarına ya da Muğla ve ilçelerinde bulunan Türk Kızılayı şubelerine getirmeye davet edildi.

Bağış kampanyası hakkında Kızılay Muğla Şubesi’nden yapılan açıklamada; stantlara yapılan her bağışın 7 gün içerisinde, il  genelinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine bizzat Türk Kızılayı şubeleri eliyle ulaştırılacağı, ayrıca Ramazan boyunca fitrelerin “FİTRE” yazıp 1877’ye gönderilebileceği belirtildi. Bu şekilde gönderilen her SMS’in 23 TL, aynı yolla tutulmayan her oruç için de, “FİDYE” yazıp 1877’ye SMS gönderilebileceği kaydedildi.

Sevil OLUÇ

Bu haber toplam 458 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.