TÜRKAV’da Devir Teslim Yapıldı

TÜRKAV’da Devir Teslim Yapıldı
Sevil OLUÇ- Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Muğla Şubesi’nde devir teslim töreni yapıldı. Mevcut Başkan Aydın Çelebi’nin sağlık sorunları...

Sevil OLUÇ- Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Muğla Şubesi’nde devir teslim töreni yapıldı. Mevcut Başkan Aydın Çelebi’nin sağlık sorunları nedeniyle Yönetim Kurulu’nun aldığı karar neticesinde başkanlık görevini Önder Özgür Süzgün devraldı.

TÜRKAV Muğla Şube Başkanlığı devir teslim töreni, Kent Çarşısı’nda bulunan TÜRKAV Muğla Şubesi’nde gerçekleştirildi. Törene Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Türk Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Mürsel Özata ve TÜRKAV üyeleri katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan mevcut Başkan Aydın Çelebi; “Bize verilen görev bu kuruluşu hangi şartlarda olursa olsun yaşatabilmekti. Ben de üzerime düşen görevi yaptığıma inanıyorum. Bu dava için çileler çektim. Buca Eğitim Fakültesi’nin önünde vurulan kişi de benim. Gazi ünvanı da taşıyorum. Bunu ilk defa açıklıyorum. Bugüne kadar getirdik. Benim yönetim kurulumdaki insanların hepsi seçilmiş insanlardı. Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı bir adım öteye götürmek hepimizin görevi. Belli bir rahatsızlığa yakalandım. En son yönetim kurulundaki arkadaşlara teklifte bulundum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın hepsi bu görevi tam manasıyla sürdürebilecek kapasitedeki insanlar. Kendi aramızda istişare yaptık. Özgür arkadaşımıza oy birliğiyle karar verdik. Daha sonra Ankara genel merkezi aradım. Siz ne derseniz o olsun dediler. Arkadaşımızla birlikte layıkıyla, hep beraber bu görevi sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu.

Çelebi’nin ardından görevi devralan Önder Özgür Süzgün ise; “Bana tevdi edilen bu görevi en iyi şekilde yapacağım. Devletin asil evlatlarının yuvası olan TÜRKAV’ı yaşatmaya devam edeceğiz. Yönetim kuruluna ve Aydın Başkan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 567 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.