Türkiye beşincisi oldular

Türkiye beşincisi oldular
2-7 Temmuz tarihlerinde Amasya’da yapılan 2006-2007 yaş grubu il karmaları Minik Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takımı, şampiyonadan beşincilik...

2-7 Temmuz tarihlerinde Amasya’da yapılan 2006-2007 yaş grubu il karmaları Minik Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takımı, şampiyonadan beşincilik derecesi ile döndüler.

Amasya Öncesi İlk Sınav Antalya’da…

Amasya İl Karmaları Hentbol Türkiye Şampiyonası öncesinde 27 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Antalya Alanya’da yapılan Minik Erkekler Hentbol Şampiyonası’nda ilk altıya kalarak şampiyonayı tamamlayan ilçemiz hentbol takımı, ayağının tozu ile hiç dinlenmeden bu kez Amasya Türkiye Hentbol Şampiyonası’na katıldılar.

Final Maçlarına Namağlup Çıktılar…

Amasya’da kulüpler düzeyinde yapılan il karmaları müsabakalarında ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Kulübü 2006-2007 yaş grubu minik erkekler hentbol takımının antrenörlüklerini Tuğçe Handan Demirel ve Yeter Sezer yaptılar.

Şampiyonada ilk 5 karşılaşmasından galip ayrılan ilçemiz temsilcisi, grup birincisi olarak final maçları oynama hakkını kazandı.

Final karşılaşmalarında grup maçlarındaki performanslarını sahaya yansıtamayan ilçemizin temsilcileri, Amasya Türkiye Şampiyonası’ndan beşincilikle ayrılarak Milas’a döndüler.

Bu haber toplam 481 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.