Türkiye Bocce Şampiyonası

Türkiye Bocce Şampiyonası
Muğla'nın Fethiye ilçesinde 34 huzurevinden 175 oyuncunun katılımıyla düzenlenen Yetişkin Gençler Türkiye Bocce Şampiyonası başladı.Aile ve Sosyal...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 34 huzurevinden 175 oyuncunun katılımıyla düzenlenen Yetişkin Gençler Türkiye Bocce Şampiyonası başladı.

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen şampiyona Fethiye Beşkaza Spor Salonu'ndaki açılış törenine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Gürdal Gümüş, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İlkay Türkoğlu ve huzurevlerinde kalan 34 takımın oyuncuları ellerinde Türk Bayrağı ile katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Gürdal Gümüş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Türkiye'nin birçok dezavantajlı kesimine hizmet verdiğini belirterek, "Vitrin olarak yetişkin gençlerine verilen önem dolayısıyla gurur duyuyoruz. Geçen yıl Türkiye’nin dünyada ilk defa yapılan Bocce Ligi'ni oluşturdu. Kendimize koyduğumuz Türkiye Bocce Ligi hedefimizi başardık. 76 huzurevi ile 17 grupta kendi aralarında müsabaka yaptı. Bu müsabakaların sonunda 34 takım şampiyon olmak için mücadele edecek. Burada kıyasıya mücadelenin ardından Türkiye şampiyonu belli olacak" dedi.

Bu organizasyonu uluslararası platforma taşıyacaklarını, 28 ülkenin ve Türkiye’nin mücadele edeceği muhteşem bir organizasyon düzenlemeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Gürdal Gümüş, sporculara başarı diledi.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ise Cumhuriyet'in kuruluşunun 94. yıl dönümünde böyle güzel bir organizasyonu Fethiye'de düzenlenmesine vesile olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile yetkililere teşekkür ederek, şampiyonada mücadele edecek olan tüm sporculara başarı dileklerini sundu.

Konuşmaların ardından, protokol üyeleri Bocce müsabakası yaptı. Protokol üyelerinin müsabakası şampiyonaya katılacak sporcular tarafından ilgiyle izlendi.

Şampiyona 3 Kasım Cuma günü sona erecek.

Bu haber toplam 957 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.