Türkiye Şampiyonası için pedal çevirdiler

Türkiye Şampiyonası için pedal çevirdiler
Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği yarışları Menteşe’de gerçekleşti. 52 takım 230 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Okul Sporları Bisiklet İl...

Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği yarışları Menteşe’de gerçekleşti. 52 takım 230 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği yarışlarında dereceye giren takımlar, 13-15 Nisan 2020 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak olan Okul Sporları Bisiklet Yarışları Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Sinem Karakaya

2019–2020 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği Yarışları Menteşe’de yapıldı. 52 takım 230 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği yarışlarında dereceye giren takımlar, 13-15 Nisan 2020 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak olan Okul Sporları Bisiklet Yarışları Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Türkiye Şampiyonası için pedal çevirdiler

Yarışmalarda dereceye giren takımların başarı ve ödül belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Hüseyin İlker Cömert takdim etti.

Yarışlarını yakından takip eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Bu Yıl Okul Sporları Bisiklet Yarışlarına rekor bir katılım gerçekleşti. 52 takım 230 sporcunun katıldığı yarışlar oldukça heyecanlı ve çekişmeliydi. Bu sayının her yıl daha da artmasını sağlayarak Turizmde marka olan kentimizi bisiklet branşında da bir marka kent haline getirmeye çalışacağız. Bisiklet yarışlarında 13-15 Nisan 2020 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak olan Okul Sporları Bisiklet Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan takımlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Katılım gösteren tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 543 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.