Türkiye U19 Kızlar Hokey Milli Takım kampı sona erdi

Türkiye U19 Kızlar Hokey Milli Takım kampı sona erdi
1-9 Nisan 2021 tarihler arasında Antalya’nın Alanya ilçesindeki Avsallar Olimpik Hokey Kompleksinde gerçekleştirilen milli takım kampında, Muğla rüzgarı esti.1-9 Nisan 2021 tarihler arasında Antalya’nın Alanya ilçesindeki Avsallar...

1-9 Nisan 2021 tarihler arasında Antalya’nın Alanya ilçesindeki Avsallar Olimpik Hokey Kompleksinde gerçekleştirilen milli takım kampında, Muğla rüzgarı esti.

1-9 Nisan 2021 tarihler arasında Antalya’nın Alanya ilçesindeki Avsallar Olimpik Hokey Kompleksinde gerçekleştirilen milli takım kampında, Muğla rüzgarı esti. Kampta, Muğla’dan Serkan Şen Milli Takım Baş Antrenörü olarak görev yaparken yine Muğla’lı Muharrem Hasdemir Milli Takım Antrenörü, Sude Nur Kurt, Necmiye Sel, Aleyna Başbuğ, Elif Bacak, Cemile Nihal Yörük ve Buse Badur ise milli takım sporcuları olarak kampta milli kadroda yer aldılar.

Bu kamptan sonra U16 Milli Takım Kamplarındada görev olacak olan Ege Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Serkan Şen, kamptaki Muğlalı sporcuların performanslarından memnun olduğunu söylerken, Muğla Hokeyin gün geçtikçe daha da güçlendiğini destek verildiği takdirde daha başarılı olacaklarını belirtti. Serkan Şen, “Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a Hokey’e desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 254 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.