Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Finali

Türkiye Yamaç Paraşütü   Hedef Finali
Türkiye Cumhuriyeti Gençlik Bakanlığı’na bağlı Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nun düzenlediği ve Milas Belediyesi’nin desteklediği Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Finali 2, 3, 4 Kasım 2018 tarihlerinde Ören Doğa Sporları...

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik Bakanlığı’na bağlı Türkiye Hava Sporları Federasyonu’nun düzenlediği ve Milas Belediyesi’nin desteklediği Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Finali 2, 3, 4 Kasım 2018 tarihlerinde Ören Doğa Sporları Derneği’nin organizasyonuyla Ören’de gerçekleştirilecek.

Ören Doğa Sporları Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilecek ve 3 gün sürecek etkinliğin birinci gününde sporcular idman uçuşu gerçekleştirecek. 3 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 10 itibariyle, hava şartlarının uygunluğuna bağlı olarak resmi yarışmaya başlanacak. 4 Kasım 2018 Perşembe günü saat 14’de ise yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle etkinlik sona erecek.

Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Finali hakkında açıklamalarda bulunan Ördost Başkanı Mehmet Yılmaz; “Tüm Türkiye’den katılımın gerçekleşeceği Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Finali’nde, sporcular Alatepe’den uçarak, Ören’deki nokta hedefine en kusursuz şekilde inmeye çalışacaklar. Her yarışmacı 6 uçuş yapacak ve en iyi 5 uçuş geçerli sayılacak. Kontroller elektronik ped uygulaması ile yapılacak. Yarışmalar genel klasman, takımlar ve kadınlar kategorilerinde düzenlenecek. Yarışmada kadın sporcuların desteklenmesi ve bu sporun özendirilmesi için yarışmaya katılan kadın sporculara pozitif ayrımcılık uygulanacak. Yarışma sonunda Türkiye Milli Takım Sporcuları belirlenecek.

Etkinliğe ayrıca bu sene düzenlenen “Çocuklar ile Kano ve Bahar Şenliği”ne katılıp destek veren kano sporcuları da davet edilecek ve ÖRDOST olarak her türlü ihtiyaçları karşılanarak, katkıları için teşekkür edilecek” dedi.

Bu haber toplam 447 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.