Türkoğlu Görevinden Ayrıldı

Türkoğlu Görevinden Ayrıldı
NEVAL ÇOLAK- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdür Vekili İlkay Türkoğlu kendi isteğiyle görevinden ayrıldı.İki buçuk yıl Muğla’da...

NEVAL ÇOLAK- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdür Vekili İlkay Türkoğlu kendi isteğiyle görevinden ayrıldı.

İki buçuk yıl Muğla’da görev yapmakta olan Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili İlkay Türkoğlu yeni hizmet yerinin Isparta olduğunu açıkladı. Yeni hizmet yerinin belli olmasının ardından Müdür Vekili Türkoğlu Muğla Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Kendileri için önemli olan sivil toplum örgütü Muğla Engelliler Derneği’ne ziyaretinin bir veda değil onlarla hasbihal etmek, hasret gidermek olduğunu dile getiren Müdür Vekili Türkoğlu; “Gönlümüz bir, insanların gönlü bir ise ayrılık olmaz.” Dedi.

Türkoğlu’ndan Engelliler Derneği’ne Veda Ziyareti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdür Vekili İlkay Türkoğlu kendi isteğiyle görevden ayrılışının üzerine veda ziyareti gerçekleştirdi. Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu tarafından dernek adına Müdür Vekili Türkoğlu’na veda ziyaretini hatırlatacak plaket takdim edildi.

Görevinden ayrılışı üzerine açıklama yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdür Vekili İlkay Türkoğlu; “Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak 2 buçuk yıldır hizmet vermekteydim. Bakanlığımızın bünyesinde engelli yaşlı hizmetleri, çocuk hizmetleri, kadın, aile toplum ve sosyal yardımlaşma şeklinde Muğla İlinde il müdürü olarak hizmet vermeye çalıştık. Bugün beraber çalıştığımız bizim için önemli olan sivil toplum örgütü Muğla Engelliler Derneği’ne ben bir veda değil de onlarla hasbihal ettik. Hasret giderdik gibi, öyle algılıyorum. Çünkü gönlümüz bir. İnsanların gönlü bir ise ayrılık olmaz. Mekânsal olarak ayrılıyoruz sadece. Muğla il müdürü iken Isparta’ya gidiyorum. Engelli kardeşlerimizle biz 16 Mayıs Engelliler Haftası’nda çok güzel etkinlikler yaptık. Maddi, manevi bizlere çok güzel destekler verdiler. Bizler de maddi, manevi destek verdik. Muğla’daki amacımız şuydu, engellilik hakkında farkındalık oluşturmaktı. Ben bu farkındalığı oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bizim kapımız her zaman onlara açıktı. Telefonumuz yirmi dört saat açıktı. Sağ olsun Emine Hanımla abla, kardeş gibiyiz. Birlikte fikir alışverişlerimizle, onların da bizlerin önümüzü açmasıyla ben güzel hizmetler yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah daha iyi, daha güzel şeyler olması temenni ediyorum.” Dedi.

Farkındalık adına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdür Vekili İlkay Türkoğlu’yla çok güzel programlar yaptıklarını ve gerekli farkındalıkları yarattıklarını dile getiren Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu; “Müdürümle 2 buçuk yıldır beraber çalışıyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz. Gerçekten Muğla’da engelliler adına, biz kendi adımıza diyelim. Bir şeyler yapmaya çalışıldı imkânlar el verdiğince, purosudur el verdiğince. Güzel farkındalık programlarında beraber iş birliği içinde olduk. On yıldır dernek başkanlığı yapıyorum. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden İlkay Müdürüm döneminde 10-16 Mayıs ve 3 Aralık etkinliklerinde ilk kez maddi destek aldık. Bu yönde kendisine, çok teşekkür ediyorum bakanlıkları ilişkileri sonucunda. Mesela, daha önceden protokol ziyaretlerine gittiğimizde çiçeği kim yaptıracak konusu önümüze gelirdi ama İlkay Müdürümüz döneminde söz konusu bile olmadı. Bunlar bizim sivil toplumlar için güzel şeylerdi. Farkındalık adına çok güzel programlar yaptık. Gerçekten bir abi kardeş ilişkisi içinde. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yolu, bahtı açık olsun.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.