Turnuvaya galibiyetle başladılar

Turnuvaya galibiyetle başladılar
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından birlik beraberlik ve kurumlar arası dayanışma amacıyla düzenlenen itfaiyeciler arası voleybol turnuvası 28 Ağustos Salı günü başladı.Muğla, Milas, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz,...

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından birlik beraberlik ve kurumlar arası dayanışma amacıyla düzenlenen itfaiyeciler arası voleybol turnuvası 28 Ağustos Salı günü başladı.

Muğla, Milas, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Ula, Ortaca, Seydikemer, Kavaklıdere ve Yatağan İtfaiye Voleybol takımlarının katıldıkları turnuvada Milas’ı temsil eden Milas İtfaiyecileri Voleybol Takımı Datça, Fethiye ve Dalaman Takımlarıyla aynı grupta yer aldı.

İlçemiz itfaiye voleybol takımı grubunda oynadığı ilk maçında, deplasmanda Datça takımını 3-2 yenerek turnuvaya galibiyet ve 2 puan ile başladı.İkinci maçını 7 Eylül Cuma günü Fethiye’de Fethiye İtfaiyesi ile oynayacak olan ilçemiz temsilcisi grubunda son karşılaşmasını Milas’ta 18 Eylül Salı günü Dalaman ile yapacak. Grup maçları sonrasında grup birincile ri ile 3 grubun en iyi ikincisi olacak takım yarı final maçlarında oynama hakkını elde edecekler.

Turnuva Grupları

A Grubu:1-Milas 2-Fethiye 3- Dalaman 4-Datça

B Grubu:1-Menteşe-Ula 2-Ortaca 3-Marmaris 4-Seydikemer

C Grubu:1-Muğla 2- Bodrum 2- Köyceğiz 4- Yatağan-Kavaklıdere

Bu haber toplam 445 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.