Tursab Batı Akdeniz’de Değişim

Tursab Batı Akdeniz’de Değişim
Genel Başkan Firuz Bağlıkaya’nın seçilmesiyle yeni bir yapılandırmaya giden Tursab’ta; Bölgesel Yürütme Kurulları (BYK) dönemi sona erdi. Tursab’da; Bölgesel Yönetim Kurulları yerine Yöre Temsil Kurulları (YTK) seçimle...

Genel Başkan Firuz Bağlıkaya’nın seçilmesiyle yeni bir yapılandırmaya giden Tursab’ta; Bölgesel Yürütme Kurulları (BYK) dönemi sona erdi. Tursab’da; Bölgesel Yönetim Kurulları yerine Yöre Temsil Kurulları (YTK) seçimle kuruluyor. Fethiye’de bulunan Tursab Batı Akdeniz Bölgesel Yönetme Kurulu dönemi de gerçekleşen seçimle sona erdi.

Dsİ Fethiye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen genel kurulda; Süleyman Kaya; son Batı Akdeniz BYK başkanı olarak bir veda konuşması yaptı. Süleyman Kaya konuşmasında; Batı Akdeniz Yöre temsil Kuruluna aday olmayacağını belirterek yeni başkan Özgen Uysal’a başarılar diledi. Tursab Batı Akdeniz Yöre Temsil Kurulu (YTK) başkanı seçilen Papirus Turizm Seyahat Acentesi sahibi Özgen Uysal’da konuşmasında; bize ağabeylik yapan Süleyman Kaya’ya çok teşekkür ediyorum, dedi. Yeni Başkan Özgen Uysal eski başkan Süleyman Kaya ile birlikte el sıkıştılar ve birlikteliğin devam edeceğini ifade ettiler. Eski Başkan Süleyman Kaya’da sandık başına giderek Özgen Uysal ve yönetimine oy verdi. Tursab’ın Batı Akdeniz Yöre Temsil Kurulu (YTK) Seçimi; birlik ve beraberlik içersinde sona erdi…

Genel başkan Firuz Bağlıkaya’nın selamlarını ve mesajlarını ileten Ahmet Özden “Bildiğiniz gibi 18 yıllık bir yönetimi sıkıntıları ve sorunlarıyla birlikte devir aldık. 5 aydır genel başkanımız ile birlikte yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Sıkıntıları ve sorunları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Yeni yönetmeliğimiz oluşuyor. Artık kendi kendimizi de denetleyebileceğiz. Türk Turizmi çok şanslı bir döneme girdi. Çünkü içimizden biri; acenteci ve turizmci ağabeyimiz Mehmet Ersoy Kültür ve Turizm bakanı oldu. Turizmciler olarak içimizden birini bakan yaptığı ve kabinede yer verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Türk turizminde yeni ve şanslı bir dönem başlamıştır. Genel başkanımız yeni turizm bakanımızı ziyaret etti. Son derece olumlu geçen bu ziyarette; sorunlarımız artık çözülecek. Bakanımız yakında turizm bölgelerini ziyaret edecek. Müjdeleri hep birlikte duyacağız. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Tek listeyle gidilen seçimde yeni başkan seçilen Özgen Uysal da konuşmasında “İş zamanında ve aşırı sıcakların olduğu bir günde genel kurulumuza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Zaman artık çok çalışıp sıkıntıları çözme zamanıdır. Bize ağabeylik yapan Süleyman Kaya başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere bu yolu açan Genel Başkanımız Sayın Firuz Bağlıkaya’ya ve her zaman örnek aldığımız meslektaşımız Sayın Mehmet Ersoy’u turizm bakanı yaptığı için sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Acentecilik benim baba mesleğim. Çok çalışacağız, mesleğimize daha çok sahip çıkacağız” dedi.

Bu haber toplam 421 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.