Turunç ağaçları geri dikildi

Turunç ağaçları geri dikildi
Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İnönü Caddesi’nde yenileme çalışması başlatmıştı. Çalışma nedeniyle kaldırımlardaki turunç ağaçları sökülerek başka noktalara nakledilmişti. Kaldırım çalışmasının...

Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İnönü Caddesi’nde yenileme çalışması başlatmıştı. Çalışma nedeniyle kaldırımlardaki turunç ağaçları sökülerek başka noktalara nakledilmişti. Kaldırım çalışmasının tamamlanmasıyla ağaçlar tekrar caddeye dikildi.

Marmaris Belediyesi, ilçede yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürerek kentin çehresini değiştirmeye ve prestijli yollar kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü bu kapsamda İnönü Caddesi’nde çalışmalara başlamıştı.

Yol, kaldırım, üst yapı yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları başlamadan önce de Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kaldırımlarda bulunan turunç ağaçlarının meyvelerini toplamış, köküyle birlikte sökülen ağaçlar dikilmek üzere ilçenin farklı noktalarındaki parklara nakledilmişti. Fen işleri ekiplerinin kaldırım çalışmasını bitirmesi üzerine turunç ağaçları tekrar caddeye getirilerek dikimi yapıldı.

Yapılan çalışmayla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Buradaki çalışmalar başladığında bazı çevreler ağaçlar kesiliyor diye söylemlerde bulunmuştu. O zaman ağaçları tekrar dikeceğimizi söylemiştik. Şimdi bu sözümüzü tutuyoruz. İlçemizin daha yeşillenmesi için ayrıca ağaç dikimlerine de devam ediyoruz. Biz doğayı ve çevreyi her zaman koruyacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Bu haber toplam 434 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.