Uğurlu ile Yola Devam

Uğurlu ile Yola Devam
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla – Menteşe 13. Olağan İlçe Kongresi, Menteşe Öğretmenevi’ nde tek aday listesiyle yapıldı ve İlçe Başkanı...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla – Menteşe 13. Olağan İlçe Kongresi, Menteşe Öğretmenevi’ nde tek aday listesiyle yapıldı ve İlçe Başkanı Talat Uğurlu ile Yönetimi, görevlerine devam için bir kez daha seçildi.

Haber Merkezi

MHP Menteşe 13. Olağan İlçe Kongresi’ne, Eski MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Burak Can Demirel, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, il ve ilçelerden gelen diğer partilerin temsilcileri ve MHP’li yöneticiler ile üyeler katılım sağladı.

Kongre’ ye katılan MYK Üyeleri Özgür Bayraktar ve İbrahim Özbay, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuz Akarfırat ve İl Başkan Yardımcısı Ferrah Soydan Kongre’ de, ‘Divan Heyeti’ olarak seçilirken, İl Başkanı Mehmet Korkmaz, annesini kaybettiği için Kongre’ ye katılamadı.

DAVADAN ÜSTÜN OLMAMAK

MHP Genel Başkanı Dr Devlet Bahçeli’ nin, Kongre’ ye gönderdiği mesajı,  Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Oğuz Akarfırat okudu. MHP Genel Başkanı gönderdiği mesajda, Cumhur İttifakı’ nın devamından yana olup, çatlak ses çıkmaması yönünde söylemlerde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’ ni 100. Yılı’ na ulaştırıp, sağlam temellerle ilelebet devamı için çaba göstereceklerini söyleyen Genel Başkan Devlet Bahçeli, insan kazanmaya devam edeceklerini, ancak hiç kimsenin davalarından daha üstün olmadığını belirtip, “Hiç kimse vazgeçilmez değildir!” dedi.

“Kızıl Elma yeminimiz, Turan Ülkümüzdür!” sloganını yineleyen Bahçeli, MHP’ nin marka değerinin yüksek olduğuna vurgu yaptı. Devlet Bahçeli mesajında, “Kazanan Milliyetçi Hareket’tir, kazanan Türkiye’ dir. Türkiye kazanacaksa kaybetmek bir şereftir!” söyleminde bulundu.

DÜNDEN FAZLA OLMAK

Ankara’dan gelip, 13. Olağan MHP Menteşe İlçe Kongresi’ ne katılan ve ‘Divan Heyeti’ ne seçilen MYK Üyesi Özgür Bayraktar ise Muğlalılar’ ın Yesevi Ocağı’ ndan ilham aldığını söyledi. Bir Ülkücü’ nün, bir göreve talip olduğunda, onu başaracağına da inandığına dikkat çeken MYK Üyesi Bayraktar, başarısızlığın bir gerekçesinin olamayacağına vurgu yaptı. Vatanı sevmenin bedelini, canı ile ödeyenler uğruna birlik ve beraberlik sergilemen zorunlu olduğuna değinen ve bunu alacak hanesi boş bir sözleşmeye benzeten Bayraktar, “Mavi vatanımızın da tek bir damlasından vazgeçmemiz mümkün değildir. Bugün, dünden daha fazlayız! Cumhurun ta kendisiyiz, hep birlikte Türkiyeyiz! Genel Başkanımız’ ın ‘Benim aklım, hep Türkiye’dir!’ dediği gibi biz de Kongre sloganımızı, ‘İstiklal için birlik, İstikbal için birlik!’ olarak belirledik. Amacımız, Türkiye’ yi süper güç mertebesine çıkarmaktır.” şeklinde bir konuşma yaptı.

MHP İlçe Başkanı olarak 13. Olağan Kongre’ de tek liste ile seçilen Talat Uğurlu ise konuşmasına, “Milliyetçi Hareket’ ten taviz vermeyen, güzel ülkemin, güzel insanları!” diyerek başladı.

KIZILELMA VE TURAN

“Yürütmekte olduğum bu şerefli göreve tekrar baş koymanın gururunu yaşıyorum!” diyen Başkan Uğurlu, Genel Başkan Dr Devlet Bahçeli’ nin gösterdiği duruş ve aldığı kararlara saygı gösterip, yanında olacaklarının sözünü verdi. “Esas olan vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk Devleti’ nin devamıdır. Ne istiyorsak, ne amaçlıyorsak, Türkiye Cumhuriyeti içindir.” diyen MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, “Türk Siyaseti’ nin onuru için gece gündüz demeden, bir karşılık beklemeden, hizmet için çalışacağız. Vatan, namusumuzdur! Kızıl Elma, yeminimiz, Turan ise ülkümüzdür!” diyerek, sözlerine son verdi.

Daha sonra yapılan seçimlerin ardından, Muğla Menteşe İlçe Başkanlığı’ na Talat Uğurlu yeniden seçildi. Başkan Uğurlu’ nun Yönetim Kurulu Asil Listesi, Mehmet Karayetim, Hakan Balın, Arif Özer, Mehmet Okay, Arif Demirbaş, Mustafa Serenbay, Ramazan Ballı, Ahmet Körçoban, Aliaddin Aksoy, Ömür Türel, Fırat Akkuş, Ahmet Uymaz, Ülkü Durmuş, Çağrı Dağlı, Mehmet Coşkun, Erhan Alanbay, Mehmet Gülgün ve Şengül Ekinci isimlerinden oluştu

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1519 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.