Ula Belediyesi yaşlılar için iş başında

Ula Belediyesi yaşlılar için iş başında
Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya Corona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında açıklanan, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara...

Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya Corona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında açıklanan, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara gelen sokağa çıkma yasağının ardından, bu vatandaşların ihtiyaçların giderilmesi hususunda sosyal destek ekibini görevlendirdi.

Ula Belediyesi, 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara gelen sokağa çıkma yasağının ardından, Corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yaşlılar için seferber oldu. İhtiyacı olan vatandaşların talep etmeleri durumunda sosyal destek ekibi anında yaşlıların hizmetinde olacak ve ihtiyaçları giderilecek. Halk arasında yapımına hemen başlanan bu uygulama memnuniyetle karşılandı.

“Yaşlılarımız için belediyemizin sosyal destek grubu iş başında” diyen Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkma yasağından dolayı ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda belediye sosyal destek ekibinin iş başında olduğunu belirtti. Başkan Akkaya, “Sizde ihtiyaçlarınız için sosyal destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca vatandaşlar 0(252) 242 30 08 nolu telefondan ekiplere rahatlıkla ulaşabilecekler” dedi.

Bu haber toplam 376 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.