Ula Gölet’te yasaklar hiçe sayıldı

Ula Gölet’te yasaklar hiçe sayıldı
Muğla’nın Ula İlçesinde bulunan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Ula Gölet’te yasaklar delindi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Gölet’in...

Muğla’nın Ula İlçesinde bulunan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Ula Gölet’te yasaklar delindi. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Gölet’in çevresine ‘ateş yakmak yasaktır’ uyarı levhaları koymasına rağmen vatandaşlar tarafından gölet çevresinde ateş yakılarak, yasak delindi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Ula ilçesinde bulanan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Ula Gölet Mesire Alanı’nda vatandaşların oluşturduğu çevre kirliliği tepkilere yol açtı. Ailesi ile birlikte Gölet’e pikniğe gelen vatandaşlar, günübirlikçilerin yarattığı çevre kirliliğinden ve ateş yakmak yasak olmasına rağmen ateş yakmasından şikayetçi. Muğla Büyükşehir Belediye’nin mesire alanı etrafına ateş yakılmaması ile ilgili koyduğu uyarı levhalarına rağmen kurallara vatandaşlar tarafından uyulmadı. Öte yandan yasakları delmelerinin yanı sıra taşları birleştirerek yaktıkları ateşin kalıntılarını temizlemeden giden vatandaşlar “pes” dedirtti.

Her akşam mesire alanına gelerek ailesi ile birlikte zaman geçirdiğini ifade eden bir vatandaş, “Buraya çok yakın oturuyorum. Neredeyse her akşam ailem ile birlikte buraysa geliriz. Her yerde uyarı levhaları olmasına rağmen ısrarla ateş yakıyorlar. Birde uyardığımızda bize suçluymuşuz gibi davranıyorlar. Burası herkesin ortak alanı. Eğer bir yasak varsa bu yasağa herkes uymalı. Birileri gerçek anlamda bu vatandaşları uyarmalı. Şahsım adına ben bu durumdan rahatsızım. Olası bir hatada yangın çıkma olasılığı çok fazla” dedi.

Bu haber toplam 2522 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.