Ula yollarına sıcak asfalt

Ula yollarına sıcak asfalt
Muğla’nın Ula ilçesinde, Kızılyaka ve Yeşilçam mahallelerini birbirine bağlayan 3,5 km uzunluğundaki yola sıcak asfalt döşeniyor.Haber MerkeziUla Belediyesi...

Muğla’nın Ula ilçesinde, Kızılyaka ve Yeşilçam mahallelerini birbirine bağlayan 3,5 km uzunluğundaki yola sıcak asfalt döşeniyor.

Haber Merkezi

Ula Belediyesi tarafından yol bakım çalışmalarına devam ediliyor. Kızılyaka ve Yeşilçam mahallelerini birbirine bağlayan 3,5 km uzunluğundaki tahrip olan yol, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya’nın talimatıyla sıcak asfalta kavuşturuldu.

Mahallelerinin yollarının çözüme kavuşturduğu için Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya’ya teşekkür eden Kızılyaka Mahalle Muhtarı Selma Şensoy Çetin ve Yeşilçam Mahalle Muhtarı Salih Yaylalı, “Mahallemizin uzun yıllardır süregelen sorununu çözen belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız artık daha kolay bir şekilde yolu kullanabilecek” dediler.

Vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çalıştıklarını söyleyen Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren 30 mahallemizin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışıyoruz.  Yapmamız gereken çok işimiz var bunun farkındayız. Hemşehrilerimiz ile birlikte refah, temiz bir Ula’yı birlikte inşa ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 534 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.