Ula’da haftalık tematik denetimler gerçekleştirildi

Ula’da haftalık tematik denetimler gerçekleştirildi
Ula Kaymakamı Baha Başçelik,  yeni kontrollü normalleşme sürecinde ilçe genelinde esnaf denetimlerine devam etti.İlçe merkezinde gerçekleşen esnaf denetiminde Ula Kaymakamı Baha Başçelik'e , Ula İlçe Belediye Başkanı Özay...

Ula Kaymakamı Baha Başçelik,  yeni kontrollü normalleşme sürecinde ilçe genelinde esnaf denetimlerine devam etti.

İlçe merkezinde gerçekleşen esnaf denetiminde Ula Kaymakamı Baha Başçelik'e , Ula İlçe Belediye Başkanı Özay Türkler ve Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik eşlik etti.

Ula’da faaliyet gösteren market, bakkal, kasap, manav, kuruyemişçi vb. işyerlerini ziyaret ederek Covid-19 tedbirleri hususunda hassasiyet beklediklerini ifade eden Kaymakam Başçelik, “Bu süreci Bakanlığımızın koyduğu kurallara uyarak hep birlikte atlatacağız.” dedi.

Bakanlığın ‘Haftalık Tematik Denetimler’ konulu Genelgesi kapsamında sıkı denetimlerin gerçekleştirildiğini hatırlatan Kaymakam Başçelik, denetimlerin ‘İşyeri Denetim Ekibi’, ‘Belediye Denetim Ekibi’, ‘Oda Denetim Ekibi’, ‘Gıda Denetim Ekibi’ ve her bir ilçe müdürünün başkanlığında kolluk ve diğer kamu personelinden oluşan ‘Genel Denetim Ekibi’nin düzenli denetimleri ile bundan sonra da  devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 351 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.