Ula'nın yol çilesi bitmiyor

Ula'nın yol çilesi bitmiyor
Muğla’nın Ula ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışması uzun süredir bitmeyince ilçe sakinlerinin tepkilerine neden...

Muğla’nın Ula ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışması uzun süredir bitmeyince ilçe sakinlerinin tepkilerine neden oldu. Bitmeyen yol çalışmasının ardından birde içme suyu hatlarının yenilenme çalışmaları başlayınca vatandaşlar “düzgün yolumuz kalmadı" diyerek tepki gösterdi.

Sinem Korkmaz

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 1 yıl önce Ula ilçesinde yapımına başlanan yol yapım ve bakım çalışması, aylardır devam ederken, çalışmaların yavaş ilerlemesi ilçe sakinlerinin tepkilerine neden oldu.

Kış aylarının gelmesiyle Ula ilçesinde süren çalışmaların daha zor olacağını söyleyen bir vatandaş, "Uzun zamandır yollarımız bu şekilde. Bir türlü bitmiyor. Ulalılar için yeni yollar çok güzel olacak fakat bu kadar uzun sürmesi bizi de zorluyor. Ne araba sürecek ne de yürüyecek yolumuz kaldı. Birde kış geliyor. Yağmur, çamur derken daha kötü bir hal alacak. Yol çalışmalarının yanı sıra şimdi içme su hatlarımız yenileniyor. Ara sokaklarımız kazılmaya oradaki su borularımız yenilenmeye başladı. Bu bizim çok iyi bir durum fakat burada da dediğimiz gibi çalışmalar hız kazanmazsa bu şekilde olmaz. Bizim yanı sıramız çalışan ekiplerde çok zorlanır" dedi.

Yapılan çalışmaların Ula ilçesi için çok iyi olduğunu fakat çalışmaların biran önce hız kazanması gerektiğini söyleyen bir vatandaş ise "Başkaları bu kadar sürede havaalanı yapıyor, bizimkiler bir yolu bitiremedi" diyerek süren çalışmalara tepki gösterdi.

Bu haber toplam 914 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.