Ülgen Halı Sahaları gündeme taşıdı

Ülgen Halı Sahaları gündeme taşıdı
AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Muğla’nın Marmaris ilçesinde uzun süren kapalı olan halı sahaları gündeme taşıdı. AK Parti İlçe Başkanı...

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Muğla’nın Marmaris ilçesinde uzun süren kapalı olan halı sahaları gündeme taşıdı.

AK Parti İlçe Başkanı Ülgen, yaptığı açıklamada; “Çocuklarının spor yapmasını, futbol oynamasını yada en azından halı sahada maç yaparak sağlıklı, zinde olmak isteyen bazı vatandaşlarımız, hem bizzat bize, hem de sosyal medya üzerinden serzenişlerde bulunuyorlar. Mülkiyeti Marmaris Belediyesi’ne ait halı sahaların uzun süredir kapalı tutulduğunu, bu sebeple değişik kulüplerin alt yapısında futbol eğitimi alan, oynayan çocuklarının antrenman dahi yapacak yer bulamadıklarını söylüyor, bir an önce söz konusu tesislerin açılmasını istiyorlar. Bu arada öğrendik ki, Belediye, ikisi Çıldır 1’i Armutalan mahallesindeki halı sahaları kiralamak için ihale açmış. Peki, ihaleyi kazanan kişi yada firma, küçük, genç futbolcuların sahayı antrenman amaçlı kullanmasına izin verecek mi? Yapılacak sözleşmede bu belirtilecek mi? Bizler de serzenişte bulunan vatandaşlar gibi, ‘Spor Kenti Marmaris’ sloganını sık sık dile getiren sayın Belediye yetkililerinden sahaların en kısa sürede açılmasını, çocuklarımızın kullanımına sunulmasını kamuoyunun aydınlatılmasını istiyoruz. Amacımız üzüm yemek, bu sebeple konu hakkında kamuoyunun aydınlatılmasını, görüşlerin aktarılmasını, eğer varsa bizlere yönelik eleştirilerini paylaşılmasını talep ediyoruz. Bu yolla, ilçemiz adına, spor adına en önemlisi çocuklarımız adına güzel işlere, birlikte imza atacağımıza inanıyoruz" dedi.

“Spor Alanlarını Çocuklarımıza ve Gençlerimize Açacağız”

Marmaris’in AK Parti'li belediyecilikle tanışması halinde, güzel ilçemizin spor ve sporcu kenti olması için çalışmalar yürütüleceğini belirten Ülgen, sözlerini şöyle sürdürdü; “ Belediyespor Kulübü canlandırılacak, belediyenin sahip olduğu spor alanları, çocuklarımız ve gençlerimize açılacak, futbolun genç yıldızları Salih Uçan, Volkan Fındıklı, Olimpiyata katılmaya hak kazanmış Milli yelkencimiz Çağla Dönertaş gibi onlarcasını Türk sporuna kazandırmaya uğraş verilecek. Spora özendirilecek çocukları, kötü ve zararlı alışkanlıklardan korumak için azami çaba gösterilecek”

Bu haber toplam 837 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.