Ülkü Ocakları Atatürk için çaldı

Ülkü Ocakları Atatürk için çaldı
Muğla Ülkü Ocakları 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. ölüm yıldönümü dolayısıyla “Atatürk İçin Çal” klibi hazırladı. Muğla Ülkü...

Muğla Ülkü Ocakları 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. ölüm yıldönümü dolayısıyla “Atatürk İçin Çal” klibi hazırladı. Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, “Ülkücü Türk Gençliği olarak, Cumhuriyetimizin Gazisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hiç unutmayacak, fikirlerini, duygularını ve emanetlerini her zaman sahipleneceğiz” dedi.

Sinem Korkmaz

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 82. ölüm yıldönümü dolayısıyla Muğla Ülkü Ocakları “Atatürk İçin Çal” klibi çekti. Yaptıkları projeyi youtube kanallarında izleyiciyle buluşturan Muğla Ülkü Ocakları, Atatürk için ekran karşısına geçti.

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, “Ülkücü Türk Gençliği olarak, Cumhuriyetimizin Gazisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hiç unutmayacak, fikirlerini, duygularını ve emanetlerini her zaman sahipleneceğiz” dedi.

Yaptıkları klibe güzel tepkiler geldiğini söyleyen Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, “Muğla Ülkü Ocakları olarak büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına hazırlamış olduğumuz emek, yürek ve özveri dolu projemiz “ Atatürk İçin Çal “ klibimizi yayınladığımız andan itibaren aldığımız güzel dilekler, yorumlar telefonlar ve tebrik mesajları bizleri hat safhada onurlandırmış, duygulandırmış ve gururlandırmıştır. Öncelikle projenin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen, genel merkez yöneticilerimize, projede yer alarak duygularını en samimi şekilde kalpten ifade eden tüm Ülküdaşlarımıza, İl Yöneticilerimize, şarkının aranjörlüğünü üstlenen Burak Gencer ve Mert Kartal’a, klibimizin emektarı Batuhan Altın’a, gerek mesaj atarak gerek arayarak onurlandıran il ve ilçe ocak başkanlarımıza, Türkiye’nin dört bir yanından yorum ve paylaşımlarıyla bizleri şereflendiren tüm gönüldaşlarımıza saygı sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkücü Türk Gençliği olarak, Cumhuriyetimizin Gazisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hiç unutmayacak, fikirlerini, duygularını ve emanetlerini her zaman sahipleneceğiz” dedi.

Bu haber toplam 617 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.