Ülkü Ocakları, engelli bireyleri evlerinde ziyaret etti

Ülkü Ocakları, engelli bireyleri evlerinde ziyaret etti
Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek, hediyeler götürdü.Her sene 10-16...

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek, hediyeler götürdü.

Her sene 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası, Coronavirüs nedeniyle bu sene evlerde kutlandı. Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek, hediyeler takdim etti.

Engelliler Derneği, Zihinsel Engelliler Derneği, Görme Engelliler Derneği üyelerini ve otizimli çocukları ziyaret eden Başkan Demirel, dernek başkanlarıyla da görüntülü konferans gerçekleştirdi. Engelleribireyleri evlerinde ziyaret eden Başkan Demirel, onlarla vakit geçirerek günleri kutladı.

Engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek bir nebze mutlu etmeye çalıştıklarını söyleyen Ülkü Ocakları Başkanı Demirel, “Bu sene Engelliler Haftasını Coronavirüs dolayısıyla evlerinden çıkamayan bireyleri ziyaret ederek gerçekleştirdik. Bir nebze de olsun onları mutlu etmeye çalıştık, hediyeler götürdük. Dernek başkanları ile görüntülü konuştuk. Farkındayız, bu farklılıkla mutluyuz” dedi.

Çocukların çok mutlu olduğunu dile getiren Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu, “Bu sene virüsten dolayı derneklerimiz açamadığımız için Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel çocuklarımızı evlerinde ziyaret etti. Bende kendisine eşlik ettim. O kadar mutlu oldular ki görmeye değerdi. Evlerde çok sıkıldık artık. Ama bizim için de çocuklarımız içinde değişiklik oldu. Bu farkındalığı unutmadığı için Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel’e teşekkür ederim. Umarım virüsü en kısa zamanda atlatır tekrar bir araya geliriz” dedi.

Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü ise, “Covid-19 salgını dolayısıyla derneğimizde ziyaretleri kabul edemediğimiz için Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, üyelerimizi evlerde ziyaret etti. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdi. Bizi günümüzde yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 508 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.