ÜLKÜ OCAKLARI GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

ÜLKÜ OCAKLARI GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Muğla Ülkü Ocakları İl ve ilçe teşkilatları İstişare Toplantısı Ortaca’da gerçekleşti. Toplantıda Muğla Ülkü Ocakları İl yönetimi ve ilçe teşkilatları hazır bulundu.Muğla Ülkü Ocaklarının İl Geneli Genişletilmiş...

Muğla Ülkü Ocakları İl ve ilçe teşkilatları İstişare Toplantısı Ortaca’da gerçekleşti. Toplantıda Muğla Ülkü Ocakları İl yönetimi ve ilçe teşkilatları hazır bulundu.

Muğla Ülkü Ocaklarının İl Geneli Genişletilmiş İstişare Toplantısının 1.Oturumu, Ortaca Ülkü Ocakları’nın ev sahipliğinde İl Başkanı Burak Demirel’in öncülüğünde gerçekleşti. Toplantıya; MHP Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ülkü Ocakları İl yönetimi, İlçe Ocak Başkanları ve yöneticileri, MHP Meclis Üyeleri ve MHP Yönetim kurulu katıldı.

Muğla Ülkü Ocakları hazırlamış olduğu sunum ve raporlarla, gerçekleşecek olan faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgiler verilen 2023 Lider Ülkü Türkiye hedefi doğrultusunda izlenecek adımlar neticesinde ortaya çıkan sonuçlar, il yöneticilerinin sunumları ile detaylandırıldı. Üniversite, Ortaöğretim, Asena, Basın Yayın, Eğitim, Ar-Ge birimlerinin çalışma raporu ilçe başkanlıklarına takdim edildi.

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Demirel,

“Kardeşliğimizi baki ve daim kılmak, Dava arkadaşlığımızı ve birlik beraberlik ruhunu canlandırmak, Liderimizin göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda 2023 Lider Ülke Türkiye yolunda emin adımlarla çalışmak, binlerce yıllık Türk ve Şanlı Ülkücü mazimizden esinlenerek, bilim ve teknoloji çağının gerek ve gerçeklerine dayandırmak üzere düzenlediğimiz, İlçe Ocak Başkanlarımız ve yöneticilerimize yol haritamız üzerinden gerçekleştireceğimiz faaliyet ve çalışmaları İstişare ettiğimiz programımızın ilk etabını Ortaca Ülkü Ocaklarımızın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın tüm ülküdaşlarıma selamını ileterek emir ve talimatlarını teşkilatlarımızla paylaştık. Yeni dönemde il ve ilçe ocaklarda yapılması planlanan eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler alanında kapsamlı bir fikir alışverişinde bulunduk. Programımız çok verimli bir şekilde tamamlandı. Bu vesileyle gece gündüz demeden çalışan değerli ülküdaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Ama geldiğimiz nokta bizim için hiçbir zaman yeterli değil, bizler daima daha ileriye gitmek ülküsü ile yolumuza devam edeceğiz. Son dönemde dünyanın öbür ucundan hareketimize, teşkilatlarımıza ve Liderimize karşı ayan beyan bir saldırı var. Ülkü Ocaklıların kalemi güçlü, kılıcı keskindir. Bizler her zaman olduğu gibi tüm ahlaksız saldırılara gereken cevabı vereceğiz. Ancak biliyoruz ki içerde ve dışarda bu kadar düşmana sahip olmamız da Ülkü Ocakları olarak ne kadar güçlü olduğumuzun ve bazıları için tehlike oluşturduğumuzun bir göstergesi bu anlamsa çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Genişletilmiş İstişare Toplantımızın Ülkücü Harekete ve Muğla’mıza hatırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 606 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.