Ülkü Ocakları Muğla il başkanı Cihangir Yıldırım'dan sandık çağrısı

Ülkü Ocakları Muğla il başkanı Cihangir Yıldırım'dan sandık çağrısı
Ülkü Ocakları Muğla il başkanı Cihangir Yıldırım yaptığı yazılı açıklama ile seçmenleri sandıkta ülkenin birliği için Cumhur İttifakına destek olmaya davet etti. Ocak Başkanı Yıldırım açıklamasında şu görüşlere...

Ülkü Ocakları Muğla il başkanı Cihangir Yıldırım yaptığı yazılı açıklama ile seçmenleri sandıkta ülkenin birliği için Cumhur İttifakına destek olmaya davet etti. Ocak Başkanı Yıldırım açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Öncelikle sizleri Alemlerin Rabbi Olan Kudret Sahibi Yüce Allah’ın Selamı İle Selamlıyorum.

Bilindiği üzere 24 Haziran 2018 Pazar günü Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Lideri Sn.Dr.Devlet BAHÇELİ’nin ülkemizin geleceği adına belirsizliklerin ortadan kalkması adına gündeme getirdiği ve Sn. Cumhurbaşkanınında onayladığı karar ile bir erken seçim yapılacaktır.

Bu seçimlerin diğer seçimler gibi olmadığını, ülkemizin geleceğinin bu seçim ile belirleneceğini biliyoruz ve buna göre hareket ediyoruz.

Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı olarak Genel Başkanımız Sn. Olcay KILAVUZ’unda emirleri ile seçim çalışmalarının başından beri İl başkanı olarak şahsım ,il yönetimim ve yiğit ilçe ocak başkanlarımız ile beraber seçim sahasında davamızın temeli Ülkü Ocaklarındaki görev sorumluluklarımızı aksatmadan hazır bulunduk hepsi birbirinden değerli Milletvekili Adaylarımız ile beraber mahalle mahalle, ilçe ilçe gezerek bizlerde oy talebinde bulunduk ve vekil adaylarımız ile beraber ”Cumhur İttifakını” anlattık.

15 Temmuz’dan beri süregelen ittifakın neden gerekli olduğunu hem ocaklarımızdaki toplantılarımızda kardeşlerimize hem de seçim sahalarında mümkün mertebe bildiğimiz kadarı ile anlatma gayreti içinde olduk.

Bütün bunları yaparken çeşitli provokasyonlara çekilmeye çalıştık buna karşı teşkilatlarımızı uyardık; Ülkemize, Muğla'mıza ve Ülkücü Harekete zarar verecek her türlü kaostan uzak durduk ve durmaya devam edeceğiz.

Çağrımızı yineliyoruz. Geleceğin Büyük Türkiye’sinin mimarları olacak TÜRK GENÇLİĞİ’ni ,18 Yaşını doldurmuş ilk kez oy kullanacak kardeşlerimizi ve seçmen hakkına sahip her kardeşimizi Ülkelerinin geleceği için, kendi gelecekleri için Cumhur İttifakına ve MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’ne oy vermeye davet ediyoruz.Geleceğin Büyük ve Güçlü Türkiye’sinde söz sahibi olmak isteyen her kardeşimizin bu bilinçle hareket etmesini ve düşünmesini rica ediyoruz.

Ebedi Başkomutanımız M. Kemal ATATÜRK’ün Gençliğe Hitabesinde belirttiği gibi,

”MUHTAÇ OLDUĞUNUZ KUDRET DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR”

Hepinizi seviyor ve Yüce TÜRK Milletini saygı ile selamlıyorum.

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun.  Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene!”

Bu haber toplam 2120 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.