Ülkü Ocakları yeni binasında

Ülkü Ocakları yeni binasında
Muğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılış töreni, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.Sinem KarakayaMuğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının...

Muğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılış töreni, düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Sinem Karakaya

Muğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel’in göreve gelmesi ile yeni hizmet binasına kavuşan Muğla Ülkü Ocakları, çalışmalarına yeni ortamında devam edecek.

Muğla Ülkü Ocakları yeni binasının açılış törenine MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, 27. Dönem Milletvekili Adayı Ertuğrul Avcı, ilçe ocak başkanları, stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yeni binanın açılışının herkese hayırlı olmasını temenni ederek, Muğlalıları ülkü ocaklarına çay içmeye davet eden MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, “Ülkü Ocaklarında yetişenler Milliyetçi Hareket Partisi’nin neferi olarak çalışanlardır. Ülkü Ocaklı olanlar, hiçbir zaman vatan hizmetinden kaçmazlar. Ülkücüyüm diyerek başka mecralarda gezenlere biz ülkücü demiyoruz. Ülkücülük Milliyetçi Hareket Partisinde olur. Başka partide olanlar, başka yerde olanlar ülkücüyüm dediği anda biz onları ülkücü saymayız. Dava adamlığını hiçbir şeye değişmem. Arkamızdan gelenlere dava adamlığını bırakacağım. Yeni binamızın açılışını yapacağız. Binamızın açılmasına yardım eden herkese teşekkür ederim. Muğlalı vatandaşlarımızı ülkü ocaklarına gelip çay içmeye davet ediyorum. Çay içelim, sohbet edelim. Çünkü başka mecralara gittikleri zaman zararlı şeylerle ilgileniyorlar. Ülkü ocaklarına gelen gençler saygı, sevgiyi öğreniyor. Bugün Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun vefatının yıldönümü. Bir ülkücü gencimizin şehit edildiği gündür. Onu da buradan rahmetle anıyoruz” dedi.

Yeni hizmet binasında hedeflerine ulaşmak için pes etmeden çalışacaklarını belirten Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, “Cumhuriyet kurulduğundan bu yana Türk milliyetçileri millet olmanın ve birlik olmanın önemi üzerinde durmuşlar, Türk milletinin ebediyete kadar vatanını ve devletini yaşaması için mücadele etmişlerdir. Ocaklarımız Türk milliyetçiliği düşüncesini benimseyenlerin ve bu düşüncelerin geniş kitlelere aktarmayı hedefleyenlerin bir araya geldiği idealist karakteri her şeyden üstün tutan milliyetçi ve nitelikli insan yetiştirmeyi vatan borcu sayan bir anlayışın sarsılmaz ve yıkılmaz kalesidir. Türk milletinin varlık birlik ve bekası için her türlü çalışmayı yapma azminde olan ülkü ocakları, tarihin yoğurarak milli hareketlerimiz haline getirdiği unsurları ve kültürel değerlerimizi yaşatmayı da bir hedef olarak benimsemiştir. Ve ocak dört metre kare beş sandalye on bardak çay gibi görünebilir oysa ocak, turandır. Hedeflerimize ulaşmak için, asla pes etmeden maddi ve manevi imkânlarımızın sonuna kadar çalışmalı, kalıcı işler yapmalı, insanlara temas ederek davamızı anlatarak kalpleri fed etmeli, gönülleri kazanmalıyız. Gönülleri kazanmak için Türk gençliğine yönelik bir teklif sahibi olmamız gerekmektedir. Türk gençliğine teklifimiz ahlaklı bir hürriyet, töreli bir şahsiyet, maddi ve manevi kalkınma, mutlu ve güçlü bir ülke, huzurlu bir gelecektir. Anaokulundan üniversiteye her bir gencimizi kardeşimiz görüp davamız ile buluşturacağız. İşimiz çok, yükümüz ağır, hedeflerimiz büyüktür. Başarmaktan başka seçeneğimiz yok. Yeni binamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkü ocakları yeni hizmet binasının Türk milletine hizmet yolundan hayırlı vazifeler görmesini diliyorum. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından yeni binanın açılışı kurban kesimiyle birlikte gerçekleştirildi. Katılımcılar daha sonra binayı gezdi.

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.