Ülkü Ocaklarından 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı

Ülkü Ocaklarından 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel mesaj yayınladı. Burak Demirel'in mesajı şu şekilde; "Milleti...

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel mesaj yayınladı. Burak Demirel'in mesajı şu şekilde; "Milleti oluşturan tüm birey ve fertlerin eşit hak ve özgürlüklere sahip olması, engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba gösterilmesi, gerek birey olarak gerekse devlet ve toplum olarak temel sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluk ile hareket ederek engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek onlara çözüm sunmak ise gerek siyasi gerekse bütün kurum ve kuruluşların ortak düşüncesi olmalıdır.Bir gün biz de engelli olabiliriz düşüncesiyle, engelli kardeşlerimizin desteklenmeleri halinde gerçekleştirdikleri başarılara her gün yenilerinin eklenmesi ve onların yaşama sevinci ile hayata sarılmaları bizler için en büyük mutluluk kaynağı olmalıdır. Bu yönde çocuklarımıza sorumluluk şuuru, empati kültürü, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu aşılayarak, toplum olarak bu duyguları muhakkak surette canlı ve aktif tutulmalıyız. Çünkü, yüce dinimizde İslam da bu şekilde emretmektedir.

Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerini, en samimi duygularımı sunuyorum."

Bu haber toplam 588 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.