Ülkü Ocaklarından Operasyona Destek

Ülkü Ocaklarından Operasyona Destek
FERDİ YAVUZ- Muğla ülkü ocakları tarafından barış pınarı harekatına destek vermek için basın açıklamasında bulunuldu. Ülkücüler bu mihvalde Devletinin...

FERDİ YAVUZ- Muğla ülkü ocakları tarafından barış pınarı harekatına destek vermek için basın açıklamasında bulunuldu. Ülkücüler bu mihvalde Devletinin ve Şanlı Ordusun bir neferi ve daimi destekçisidir diyen Muğla ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel; “Yüzyıllardır kardeşçe yaşayan evlatları düşman etmeye çalışan, çocukları dağa kaçıran alçak teröristlerin sözcüleri iyi bilmelidirler ki, Büyük Türk Milleti sözünüzü kesecek, Milli hassasiyetini gösterecek, sizleri o çok sevdiğiniz dağlara mühürleyecektir.” Dedi.

Ülkü Ocaklarından Operasyona Destek

Ülkü Ocaklarından Operasyona Destek

Muğla Ülkü Ocakları tarafından, Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için basın açıklamasında yapıldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesinde, Barış Pınarı Harekatı’na destek amaçlı Muğla Ülkü Ocakları Başkanlığı bünyesinde  toplanan çok sayıda üniversite öğrencisi, Türk Bayrağı açarak operasyona destek verdi. Muğla ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, burada yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti;

“Türkiye Cumhuriyeti  Fıratın doğusunda emperyalist güçlerin desteği ile yuvalanmış, bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden,  Pkk / Ypg ve Daeş gibi hain bölücü terör örgütlerini,  yuvalandığı  ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek, bölgeden temizlemek ve  Suriye hududumuzda güvenli bölge oluşturmak üzere mensubu olmaktan gurur duyduğumuz  Şanlı  Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatmış olduğu, Barış Pınarı Harekatı'yla,  kutlu bir sefere çıkmıştır.

Terör örgütlerinin belinin kırılması, Türkiye'yi kuşatma ve kundaklama niyetine haiz mihrakların oyunlarının bozulması artık kaçınılmaz bir mecburiyettir. Türk milleti ihmal ve inkarı mümkün olmayan büyük bir varoluş mücadelesinin tam ortasındadır. Ülkücüler bu mihvalde Devletinin ve Şanlı Ordusun bir neferi ve daimi destekcisidir.

Yüzyıllardır kardeşçe yaşayan evlatları düşman etmeye çalışan, çocukları dağa kaçıran alçak teröristlerin sözcüleri iyi bilmelidirler ki, Büyük Türk Milleti sözünüzü kesecek, Milli hassasiyetini gösterecek, sizleri o çok sevdiğiniz dağlara mühürleyecektir.

Tarihi şan ve şerefle dolu ordumuz ecdadının izinde yürüyerek, binlerce kilometre uzaktan gelip bölgesi ateş çemberine alan emperyalist güçlerin hamiliğini yaptığı terör örgütlerinin başını ezecek, İhanetin tam ortasına Türk mührünü vuracaktır. Biliyoruz ki bu güç ve kudret damarlarındaki asil kan ve çelik bileklerinde mevcuttur.

Milli Şairimiz Mehmet Akifin Dediği gibi;Fetih hırsı olanın  değil, aşkı olanın nasibidir. Aşkımız vatan, Aşkımız İnsan , Aşkımız Nizamdır. Türk milleti terörle yaşamaya alışmayacak, bu zillete asla tahammül etmeyecektir Cenabı Allah Barış Hareketında görev alan şanlı ordumuzu korusun ve muzaffer eylesin.Kalbimiz ve dualarımız Türk ordusuyladır. Allah Türk'ü korusun, Allah Türk'e yar olsun.

Ne mutlu Türk'üm Diyene .”

Bu haber toplam 651 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.