Ultraslan’dan huzer evi ziyareti

Ultraslan’dan huzer evi ziyareti
Galatasaray’ın ünlü taraftar grubu olan Ultraslan’ın Muğla ekibi, Muğla Huzurevini ziyaret etti. Ultraslan’ın Muğla Koordinatörü Serkan Saygı “...

Galatasaray’ın ünlü taraftar grubu olan Ultraslan’ın Muğla ekibi, Muğla Huzurevini ziyaret etti. Ultraslan’ın Muğla Koordinatörü Serkan Saygı “ Galasaray Kulübü sadece futboldan ibaret değildir. Sosyal aktivitelerimiz tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Ultraslan’ın Muğla ekibinde 17 kişi, geleneksel olarak düzenledikleri huzurevi ziyaretini gerçekleştirerek, yaşlılarla bayramlaştılar. Yaşlıların tek tek ellerini öpen Ultraslan Ekibi, yaşlılarla uzun süre sohbet ettiler.

Ziyaret hakkında açıklamada bulunan Serkan Saygı “Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz huzurevi ziyareti ile Ultraslan’ın sosyal sorumluluk projelerine göstermiş olduğu özeni ve hassasiyeti sizlerle paylaşmak istedik. Biz Ultraslan Muğla ekibi olarak bugün unutulmaya yüz tutmuş yaşlılarımızın yüzünde bir nebze tebessüm oluşturmuş olmanın mutluluğunu “birkez daha” yaşarken, onları unutmadığımızı ve unutmayacağımızı göstermiş bulunuyoruz. Ayrıca bu yaptığımız ziyaret reklam amaçlı değil, diğer taraftar grupları veya sivil toplum örgütlerine öncü olma isteğimizdendir. Sizlerin de bildiği gibi Ultraslan sadece bir taraftar grubu değil aynı zamanda milyonlarca bireyi olan bir sivil toplum örgütüdür" dedi.

Bu haber toplam 850 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.