“Uluslararası Girişimcilik, İstihdam ve Kariyer Kongresi” Düzenlenecek

“Uluslararası Girişimcilik, İstihdam ve Kariyer Kongresi” Düzenlenecek
Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Girişimcilik, İstihdam ve Kariyer Kongresi, 17-20 Ekim 2019 tarihleri arasında Bodrum Vogue Hotel’de...

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Girişimcilik, İstihdam ve Kariyer Kongresi, 17-20 Ekim 2019 tarihleri arasında Bodrum Vogue Hotel’de yapılacak.

Koordinatörlüğünü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Famil Şamiloğlu’nun ve düzenleme kurulu başkanlığını İİBF Öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Marangoz’un yaptığı 4. Uluslararası Girişimcilik, İstihdam ve Kariyer Kongresi, başta TÜBİTAK olmak üzere, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO), Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Belediyesi, Milas Belediyesi, Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BESİAD) ve PEGEM Akademi Muğla’nın destek ve katkıları ile gerçekleştirilecek.

Girişimcilik kavramı temelinde istihdam ve kariyer konularının tartışılacağı “Uluslararası Girişimcilik, İstihdam ve Kariyer Kongresi”, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin ev sahipliğinde üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Girişimcilik ve Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Girişimcilik Topluluğu iş birliği ve Muğla’nın önde gelen kurum ve kuruluşlarının desteği ile Bodrum’da düzenlenecek.

Kongrenin ana teması “nitelikli girişimcilik, nitelikli istihdam ve nitelikli işsizlikle mücadele” olarak belirlenen kongreye 10 ülkeden 56 üniversite ile çeşitli kurum ve kuruluşlardan katılan araştırmacılar, 133 tam metin bildiri ve 6 adet poster bildiri sunacak ve iki farklı panelde 8 panelist, “girişimcilik, istihdam ve kariyer” ile ilgili konuları tartışacak. 4. Uluslararası Girişimcilik, İstihdam ve Kariyer Kongresi ile ilgili kongre programına ve detaylı bilgilere

Bu haber toplam 462 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.