Umutlar Tükeniyor

Umutlar Tükeniyor
Stat: Kelkit İlçe StadıHakemler: Ömer Şivka, Mehmet Vargün, Tahir YalçınMuğlaspor: Barış, Bülent (DK 63 Atakan Akbulut), Fatih, Burçin, Emre, Altan (DK 58 İbrahim Can Köse), Taner, Emre Okur, Ömer Faruk(DK90+1 Gürkan Başkan),...

Stat: Kelkit İlçe Stadı

Hakemler: Ömer Şivka, Mehmet Vargün, Tahir Yalçın

Muğlaspor: Barış, Bülent (DK 63 Atakan Akbulut), Fatih, Burçin, Emre, Altan (DK 58 İbrahim Can Köse), Taner, Emre Okur, Ömer Faruk(DK90+1 Gürkan Başkan), Süleyman, Volkan

1954 Kelkit: Ensar, Hüseyin (DK 83

Oktay Gümüş), Adem, Halil İbrahim, Erkan, Hayri (DK 77 Kaan), Caner, Enes, Adem, Ceyhun, Hüseyin Mert (DK 56 Emre)

Sarı Kartlar: Burçin Yüksel, Bülent Kalecikli, Taner Çekiç, Barış Başkan (Muğlaspor) Emre Bozatli, Halil İbrahim Keleş (1954 Kelkit)

1954 Kelkit Belediyespor’a konuk olan Muğlaspor riskli gidişatını sürdürmeye devam etti. Yeşil beyazlı takım rakibine 2-1 mağlup oldu.

Sinem Korkmaz

TFF3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve düşme hattından kurtulamayan Muğlaspor’da umutlar tükeniyor. 1954 Kelkit Belediyespor’a konuk olan Muğlaspor, rakibine 2-1 yenildi ve yine galibiyet yüzü göremedi. Karşılaşmada ilk yarı 0-0’lık beraberlikle tamamlanırken, rakip takım 68’inci dakikada Hayri’nin ve 81’nci dakika da Hüseyin’in golü ile 2-0 üstünlük sağladı. Maçın son dakikalarında ise Muğlaspor’un tek golü Volkan’dan gol geldi ve karşılaşma 2-1 tamamlandı.

Bu haber toplam 571 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.