Üniversite Avrupa Şampiyonu ile söyleşide buluştu

Üniversite Avrupa Şampiyonu ile söyleşide buluştu
Muğla Sıtklı Koçman Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kariyer Günleri etkinliği kapsamında, Türk ve Dünya Sporuna adını altın harflerle yazdıran, Artistik Cimnastik Avrupa ve Dünya Şampiyonu...

Muğla Sıtklı Koçman Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kariyer Günleri etkinliği kapsamında, Türk ve Dünya Sporuna adını altın harflerle yazdıran, Artistik Cimnastik Avrupa ve Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak ve onu yetiştiren, aynı zamanda A Milli Takım Antrenörü Yılmaz Göktekin "Şampiyonluk Serüveni" başlıklı söyleşide MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, akademisyenleri ve cimnastik severlerle çevrimiçi olarak bir araya geldi. Yapılan çevrimiçi söyleşiye Türkiye Cimlastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen de katılım sağladı.

Sinem Korkmaz

Muğla Sıtklı Koçman Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Kariyer Günleri etkinliği kapsamında 14 Ocak 2021 Perşembe günü çevrimiçi söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşiye Türkiye Cimlastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, öğretim elemanları ve sporseverler katılım sağladı. 285 katılımcının yer aldığı etkinlik, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özcan Saygın ve söyleşinin moderatörlüğünü yürüten Doç. Dr. Hakan Ünal ve Doç. Dr. Kemal Göral'ın konuşmalarıyla başlarken, Milli Cimnastikçi İbrahim Çolak ve Antrenörü Yılmaz Göktekin'in, Şampiyonluk Serüveni hakkında detaylı bilgiler, deneyim ve tecrübelerini dinleyicilerle paylaştı.

Çevrimiçi söyleşide Federasyon Türkiye Cimlastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Türk cimnastiğinin son yıllarındaki gelişimini, Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun projelerini ve gelecekteki hedeflerini katılımcılarla paylaştı.

Söyleşide Avrupa ve Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak, “O 90 saniye için 19 yıldır çalışıyorum” dedi.

Bu haber toplam 497 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.