Üniversite ve Sektör Bir Araya Geldi

Üniversite ve Sektör Bir Araya Geldi
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu öğrencileri “Kariyer Günleri” etkinliğinde sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Çalışma...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu öğrencileri “Kariyer Günleri” etkinliğinde sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Milas Hizmet Merkezi iş birliği ile düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinde Milas ve Bodrum’da faaliyet gösteren turizm, havacılık ve balıkçılık sektörü temsilcileri, Milas Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluştu.

İş dünyasının başarılı isimleri “Kariyer Günleri” kapsamında Milas Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir raya geldi. Milas MYO’da yapılan etkinlikte, temsilciler sektöre dair tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar. Milas Meslek Yüksekokulu öğrencileri fuaye alanında sektörlerin açmış olduğu tanıtım ve bilgilendirme statlarını gezerek bilgi aldılar.

Etkinlikte aynı zamanda, Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Milas Hizmet Merkezi tarafından öğrencilerin iş ve staj başvuruları alınarak, İŞKUR portalına üye kayıtları gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 667 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.