Üniversitede Divan Şiiri Bahçesi

Üniversitede Divan Şiiri Bahçesi
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Divan Şiiri Bahçesi tanzim edildi.Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, yaşanabilir bir kampüs tasarımının bir parçası olarak gerçekleştirilen Divan Şiiri Bahçesi’nde lâleler, sümbüller...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Divan Şiiri Bahçesi tanzim edildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, yaşanabilir bir kampüs tasarımının bir parçası olarak gerçekleştirilen Divan Şiiri Bahçesi’nde lâleler, sümbüller ve nergisler açtı.

Fen ve Edebiyat fakülteleri dersliğinin yanındaki bahçeye dikilen çiçek soğanları baharın müjdecisi olarak Mart ayının son haftası açmaya başladı.

Kasım ayında toprağa dikilen soğanlar, şu anda tam çiçek üzerinde.  Korunaklı bir mekânda açan çiçekler, öğrenciler ve personel tarafından heyecanla karşılandı.

Rektörlüğün gerçekleştireceği bir programla, 17 Nisan Çarşamba günü saat 15.30’da Divan Şiiri Bahçesinde baharla ilgili şarkılar söylenecek ve şiirler okunacak. Programa rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, rektör yardımcılarıProf. Dr. Bakiye Uğur, Prof. Dr. Adnan Çevik, senato üyeleri, öğrenciler ve personelin katılması bekleniyor.

Bu haber toplam 433 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.