Ünlü oyuncudan sürpriz ziyaret

Ünlü oyuncudan sürpriz ziyaret
Özel bir telezvizyon kanalında her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen “O Hayat Benim” dizisinin ünlü oyuncusu, Milaslı öğrencileri ziyaret etti. Her...

Özel bir telezvizyon kanalında her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen “O Hayat Benim” dizisinin ünlü oyuncusu, Milaslı öğrencileri ziyaret etti.

Her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyen, Milaslı Keremcem Dürük’ün başrolünü paylaştığı beğenilen dizisi “O Hayat Benim” oyuncularından Erdal Cindoruk, Milaslı öğrencilere ziyaret gerçekleştirdi.

Güllük İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrencilerine, sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren oyuncu Cindoruk’a ilgi yoğun oldu. Cindoruk, ziyaret sırasında mesleği hakkında öğrencilere bilgi verdi. Sinema ve tiyatro alanında öğrencileri bilgilendiren Cindoruk, öğrencilerle bol bol fotoğraf çekildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sanatçıya, Güllük İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencileri tarafından küçük bir tiyatro gösterisi sunuldu.

Cindoruk, gördüğü yoğun ilgiden dolayı öğrencilere teşekkürlerini ileterek tekrar ziyarete geleceğini söyledi.

Ünlü oyuncu; çocukları çok sevdiğini ve onları desteklemek için üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirterek, gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında okuldan ayrıldı.

Bu haber toplam 788 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.