Ünsal: “Muğlaspor’un ihtiyacı olan bir başkan lazım”

Ünsal: “Muğlaspor’un ihtiyacı olan bir başkan lazım”
Muğlaspor Kulübü’nde mevcut Erol Kapiz Başkanlığında başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve sonrasında istifa eden Tahir Ünsal, kongre için...

Muğlaspor Kulübü’nde mevcut Erol Kapiz Başkanlığında başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve sonrasında istifa eden Tahir Ünsal, kongre için liste hazırladığı yönündeki iddialara cevap verdi. Ünsal, “Şu an böyle bir düşüncem yok” derken, Muğlaspor’a ihtiyacı olan değil, Muğlaspor’un ihtiyacı olan bir başkanın lazım olduğunu vurguladı.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 3. Grup’ta play-off hattında yer almayı başaran ve Antalya’da oynanan 2. Lig’e yükselme maçında Somaspor’a mağlup olarak bu hayalini başka bahara bırakan Muğlaspor’da Erol Kapiz’in tekrar aday olmayacağını açıklamasının ardından başkanlık için kimlerin ortaya çıkacağı merak konusu oldu.

Sosyal medyada ve kamuoyunda birçok isim ortaya atılırken, bu isimlerden biri de mevcut Erol Kapiz Başkanlığındaki yönetimde başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve sonrasında istifa eden Tahir Ünsal.

Ünsal, hakkında başkan adayı olacağıyla ilgili ortaya atılan iddialarla ilgili, “Şu an böyle bir düşüncem yok” dedi.

“Muğlaspor’a ihtiyacı olan değil, Muğlaspor’un ihtiyacı olan bir başkan lazım” diyerek iddialı bir söylemde bulunan Ünsal, önümüzdeki yıllarda aday olmayı düşündüğünü ancak şuan için böyle bir niyetinin olmadığını dile getirdi.

Tahir Ünsal, “İsmim geçiyor fakat öncelikli olarak Muğlaspor başkanlığı, yarı zamanlı değil, tam zamanlı bir iş. Bir kere ticaret devam ettirip aynı zamanda kulüp ihtiyaçlarının karşılanması gerek. Kulübün ödemelerine destek olmak adına yüklü bir miktarda birikmiş para olması gerekli. Her kesim tarafından kabul görmüş backgroundu ve kariyeri olan isim olmak gerekiyor.  Kısacası Muğlaspor’a ihtiyacı olan değil, Muğlaspor’un ihtiyacı olan bir başkan lazım. Kendi açımdan bu kriterler tamamlanır, bu şartlar oluşursa ileriki yıllarda aday olmayı düşünüyorum. Şuan böyle bir düşüncem yok. Bu kriterlere uygun bir başkan ve yönetim kurulu olursa seve seve yönetimde olsun, dışarıdan olsun destek vermeye hazırım” dedi.

Bu haber toplam 804 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.