Urhan: “Ne yaptığını bilen bir Muğlaspor olacak”

Urhan:  “Ne yaptığını bilen bir Muğlaspor olacak”
 TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, 11 Ekim Pazar günü 1954 Kelkit Belediyespor ile Muğla Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma...

 TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, 11 Ekim Pazar günü 1954 Kelkit Belediyespor ile Muğla Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma için hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Muğlaspor, 3 puan almak için çalışıyor. Kelkit maçına odaklarını söyleyen Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Rakibimizin gücünün farkındayız. Ona göre hazırlık yaptık” dedi.

Haber Merkezi

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, 1954 Kelkit Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. “Önümüzdeki Kelkit Belediyespor maçına odaklandık” diyen Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Rakibimizin gücünün farkındayız. Ona göre hazırlık yaptık” dedi.

“Her geçen gün genç, dinamik ve ne yaptığını bilen bir Muğlaspor olacak” diyen Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan,  “Sultanbeyli deplasmanından mutlu döndük ama o maçın sevincini artık bir kenara bıraktık. Önümüzdeki Kelkit Belediyespor maçına odaklandık. Kelkit Belediyespor takımı şampiyonlardan kurulmuş iyi bir takım. Rakibimizin gücünün biliyoruz,  farkındayız.  Ona göre hazırlık yaptık. Sadece 1 oyuncumuz sakat. Onun haricinde eksiklik ya da bir problemimiz yok. Bütün odağımız Kelkit maçında içeride 3 puan alarak mutlu bir başlangıç yapabilmek. Bizim takımımız yeni bir takım. Artık bunu bahane etmek istemiyoruz. Her gün daha da üstüne bir şeyler koymak istiyoruz. Alabileceğimiz 3 puan bize moral olarak da geri gelecek.  Bu moralle çok ciddi bir mesafe katacağız. Her geçen gün genç, dinamik ve ne yaptığını bilen bir Muğlaspor olacak. Bütün çalışmalarımız bunun üstüne” dedi.

“TÜRKİYE’DE EN GEÇ BAŞLAYAN TAKIM BİZİZ”

Muğlaspor’un zamana ve sabıra ihtiyacı olduğunu vurgulayan Urhan, “Takım daha birbirine alışmadı. Bir hazırlık dönemi 6-7 hafta sürer. Biz 14 günlük bir hazırlık dönemi geçirdik çünkü kongremiz geç gerçekleşti. 14 gün içinde lige başlamak zorunda kaldık. Bu süre içinde hem hazırlık yaptık hem de takım kurmaya çalıştık. Dolayısıyla bu bize dezavantajlık kattı. Türkiye’de en geç başlayan takım biziz. Olağanüstü bir durum. Bunu artık bahane etmek istemiyoruz. Her geçen gün daha fazla çalışıyoruz. Biraz zamana ve sabıra ihtiyacımız var. O sabrı da şehrimiz gösterirse inşallah önümüzdeki dönemde iyi bir Muğlaspor izleteceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1274 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.