UYANIK OL TÜRKİYEM!!!

UYANIK OL TÜRKİYEM!!!
Dr. Bekir Ayaz - Amerika Birleşik Devletleri Suriye'de Kobani’nin güneyinde 35 km mesafede bulunan Ortadoğunun en büyük hava üssünü inşa ederek, Büyük...

Dr. Bekir Ayaz - Amerika Birleşik Devletleri Suriye'de Kobani’nin güneyinde 35 km mesafede bulunan Ortadoğunun en büyük hava üssünü inşa ederek, Büyük Ortadoğu Projesinin tamamlanması için hedeflerine sessiz ve derinden yaklaşmaktadır.

Jeopolitik nedenlerden dolayı çıkarları uğruna bizler ile müttefik olan ABD ilişkilerini sonlandırma noktasına gelmiş, farklı alternatiflere yol almıştır.

20 Ocak itibari ile başkanlık koltuğunu devralan Donald Trump Rusya ile ittifak kurup iki ülkenin çıkarları uğrunda kapalı kapılar arkasında derin devlet İngilizlerin himayesinde birlikte yol almaktadırlar.

ABD, Fetullahcı terör örgütü  kirli ilişkiler içerisinde birbirleri ile birlikte hareket ederken Kuzey Irak başta olmak üzere PKK terör örgütü ve uzantısı YPG yi bünyesine alarak vatandaşlarımıza karşı korku ve şiddet senaryoları üreterek psikolojik bir baskı altında bırakma arzusu içerisindeler.

Daha önce Obama döneminde bölücü terör örgütü ve uzantılarına lojistik malzeme başta olmak üzere hafif menzilli piyade tüfekleri, insansız hava araçları gönderen ABD Trump gelmesi ile taktik amaçlı kullanılmak üzere gönderilen zırhlı araçlar çatışma bölgelerine BTÖ mensuplarına zaiyat verdirmemek için personel taşıma arzusu içindeler.

Trump, Suriye'de güvenli bölgeler oluşturulacağının açıklanmasının ardından gözler çalışmaların ne şekilde yürütüleceğine çevrilmişti.Tampon veya güvenli bölge oluşturulurken,Suriye Demokrak Güçleri adı altında YPG destekli Kürdistan kurulmasına hükümet yetkililerinin uyanık olmasını, geleceğimiz ve devletin bekası için izin vermemeleri önemle arz olunması gereken konulardır.

Bu haber toplam 2234 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.