UYUŞTURUCU BARONU MUĞLA'DA YAKALANDI

UYUŞTURUCU BARONU MUĞLA'DA YAKALANDI
Avrupa’da uyuşturucu baronu olarak tanınan Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Alman Kainer Georg Tautermann Muğla’da polis ekiplere tarafından...

Avrupa’da uyuşturucu baronu olarak tanınan Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Alman Kainer Georg Tautermann Muğla’da polis ekiplere tarafından yakalandı. Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan Tautermann Almanya’dan gelecek olan özel bir ekibe teslim edilecek. Alman Kainer Georg Tautermann yaklaşık bir aydır Türkiye’de olduğu öğrenildi.

İhbarla yakalandı

Interpol’un kırmızı bültenle aradığı uyuşturucu baronu olarak anılan Alman uyruklu Kainer Georg Tautermann isimli şahıs, Muğla'nın Fethiye ilçesinde yakalandı. Polise gelen bir ihbar telefonunda ‘Interpol tarafından aranan Kainer Georg Tautermann’ın Antalya’dan otobüsle Muğla’nın Fethiye ilçesine gittiği’ bildirildi. Yapılan ihbarın ardından harekete geçen polis ekipleri Fethiye Otogarında önlem aldı ve otobüsün gelmesini bekledi. Otobüsle Fethiye Otogarı’na gelen Tautermann polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı.

Alman yetkililere teslim edilecek

Otogarda polis tarafından gözaltına alınan Kainer Georg Tautermann Fethiye ilçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyette ifadesi alınan Tautermann daha sonra adliyeye sevk edildi. Çıkartıldığı mahkemece tutuklanan Kainer Georg Tautermann cevaevine gönderildi. Alman uyuşturucu baronu Tautermann’ın Almanya’dan gelecek olan özel bir ekibe teslim edileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 742 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.