Uzaktan eğitim süreci online değerlendirildi

Uzaktan eğitim süreci online değerlendirildi
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), uzaktan eğitim sürecinde yaşanacak aksaklıkları en aza indirmek ve süreci en verimli şekilde yürütmek için...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), uzaktan eğitim sürecinde yaşanacak aksaklıkları en aza indirmek ve süreci en verimli şekilde yürütmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Üniversitenin dekanları ve müdürleri, uzaktan eğitim sürecini değerlendirmek için online ortamda öğrencilerle buluştu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), uzaktan eğitim sürecinde yaşanacak aksaklıkları en aza indirmek ve süreci en verimli şekilde yürütmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Üniversitenin dekanları ve müdürleri, uzaktan eğitim sürecini değerlendirmek için online ortamda öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucu geçtiğimiz dönem, Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr), tarafından yapılan bir araştırmada uzaktan eğitim sürecini en iyi yöneten devlet üniversiteleri arasında MSKÜ dokuzuncu sırada yer aldığı bildirildi.

Üniversitenin, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı  güz döneminde de uzaktan eğitime geçilmesi kararının ardından çalışmalar hızlandırıldı.

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin yaşadığı sorunları dinlemek, çözüm yollarını tartışmak ve daha verimli bir uzaktan eğitim modeli geliştirmek için dekanlar ve müdürler video konferans yöntemiyle öğrenciler ile buluştu.

Yoğun katılımın olduğu toplantılarda akademik takvim, teorik derslerin işleyişi, pratik derslerin yürütülmesi ve sınav süreçleri ile ilgili öğrencilere bilgi verildi.

Yayın süresince dekanlar ve müdürler öğrencilerden gelen soru, talep ve ihtiyaçları dinledi. Öğrencilerden gelen taleplerin yerine getirilmesi için çalışmaların başlatılacağı belirtildi.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.