Vakıf Yönetiminden Arabacıoğlu'na Plaket

Vakıf Yönetiminden Arabacıoğlu'na Plaket
Sıtkı Koçman Vakfı Mütevelli heyeti, 2015 yılından buyana Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde yaş haddinden emekli olan E.Selçuk...

Sıtkı Koçman Vakfı Mütevelli heyeti, 2015 yılından buyana Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde yaş haddinden emekli olan E.Selçuk Arabacıoğlu'na plaket vererek teşekkür etti.

Sıtkı Koçman Vakfı Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz hafta Naci Parmaksız başkanlığında, Başkan Yardımcısı Mustafa Acar ve Yönetim Kurulu üyeleri Maruf Koçman, Alan Perese, Sehap Garan ile Emine Cana Kayacık’ın katılımıyla Vakıf binasında gerçekleşti. Toplantı sonrası Vakıf Başkanı Naci Parmaksız, ” Başkan Yardımcımız Enver Selçuk Arabacıoğlu, 11 Mayıs 2019 tarihinde yaş haddinden görev süresi dolmuş ve emekli olmuştu. Arabacıoğlu'nun yerine de Emekli Emniyet Müdürü olan Mustafa Acar arkadaşımız seçilmişti. Sıtkı Koçman Vakfı Yönetim Kurulu olarak, şimdiye kadar Vakfımıza olumlu hizmetleri olan Arabacıoğlu’na plaket vererek, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Bu haber toplam 838 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.