Elvan Göçer

Elvan Göçer

VAKİT HASAT VAKTİ

VAKİT HASAT VAKTİ

Yerel seçimlere 3 ay var, 2 ay var, 1 ay kaldı derken, birde baktık ki sayılı gün geldi geçti gitti. Geriye dönüp baktığımızda çoğu adayların, aday adaylıkları sürecinde ve aday olduktan sonra saha çalışmalarına tanık olduk. Büyükşehir Başkan Adayları, İlçe Belediye Başkan Adayları, Meclis Üyesi Adayları, Muhtar ve Aza Adaylarının hepsi ile değilse bile, birçoğuyla yaptıkları saha çalışmaları esnasında karşı karşıya geldik. Her birinin ayrı ayrı Muğla sevdalısı olduklarını duyduk. İlçe Belediye Başkan adaylarının hemen hemen hepsinin derdinin yaşadığı ilçe olduğunu, yatırım yapma isteklerinin olduğunu söylemlerinde anlattılar.

Evet şimdi hasat vakti.

Adayların ektiklerini biçme vakti geldi. Bir gün sonra yapılacak olan yerel seçimlerde yaptığı çalışmalarla seçmenin gönlüne giren, gerçekleştireceği projeleri, yapacağı yatırımları ile daha çok seçmenin oyunu alan adaylar başkan olarak seçilip yerel yönetimlerde söz sahibi olacaklar.

Seçim çalışmaları kapsamında hangi aday seçmene karşı daha samimi davrandıysa, hangi aday kendileri için kapı kapı dolaşıp oy isteyen, broşür dağıtan, nefes tüketen teşkilat mensubu yol arkadaşlarına samimi olup gönüllerine hitap ettiyse, işte şimdi ekilen tohumların meyvelerini toplama zamanı geldi.

Çiçek tohumu eken çiçek toplar, diken ekenin de hasat zamanı eline diken batar.

 Kaşık kaşık dağıtılan sevgi , kepçe ile hoşgörü olarak geri döner.Onun için her adayı, tüm siyasi parti temsilcileri ektikleri tohumlardan çiçek mi, diken mi toplayacak hep beraber göreceğiz.

Seçim arefesine girdiğimiz son günde ne yapılırsa yapılsın artık boş. Seçmen kararını çoktan verdi.

Atalarımız boşa dememiş. “Erken kalkan yol alır” diye.

İllâ samimiyet, illâ samimiyet…

Bir insanın yüzünde taşıdığı ifade bazen üzerinde taşıdığı elbiseden daha mühimdir. O yüzlerdeki samimiyeti, güveni hissettiren adaylara ne mutlu.

“Vefa dünkü gün gibi geçip gitti” diyen Hz. Ali’nin sözü geliyor aklıma.

Cennet Muğla’mızın değerine değer katacak, yapacağı yatırımlarla Muğla’mızı, ilçelerimizi marka yapacak adaylar kazansın.

Mücadele edenler her zaman kazanamazlar ancak kazananlar her zaman mücadele edenlerdir.

Mücadelesi Muğla olan kazansın…

Bu yazı toplam 671 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
Elvan Göçer Arşivi
SON YAZILAR