Vakitsiz Çıkarılan Çöpe Ceza Geliyor

Vakitsiz Çıkarılan Çöpe Ceza Geliyor
Bodrum Belediyesi daha temiz bir çevre oluşturulması ve halk sağlığının korunması için ‘Çöp Saati’ uygulamasını başlatıyor. Bu uygulama ile çöp saatleri dışında, çöp ve ambalaj atığı bırakanlara cezai işlem uygulanacak.Bodrum...

Bodrum Belediyesi daha temiz bir çevre oluşturulması ve halk sağlığının korunması için ‘Çöp Saati’ uygulamasını başlatıyor. Bu uygulama ile çöp saatleri dışında, çöp ve ambalaj atığı bırakanlara cezai işlem uygulanacak.

Bodrum Belediyesi’nin sokak ve caddelerde oluşan istenmeyen görüntüleri engellemek için 1 Mayıs 2019 tarihinden itibaren hayata geçireceği uygulama kapsamında vatandaşlardan, çöplerini çöp kovası içinde ve ambalaj atıklarından ayrı olarak çıkartmaları isteniyor.

Buna göre, Bodrum merkez ve mahallelerinde çöp çıkarma saatleri belirlendi. Belediye’nin "Temiz bir Bodrum için hep birlikte el ele" sloganıyla hayata geçireceği uygulama çerçevesinde, belirlenen saatler dışında çöp ve ambalaj atığı alınmayacak. Çöp saatleri dışında çöp ve ambalaj atığı bırakanlar için ise cezai işlem uygulanacak. Bodrum'un her mahallesinde çöp ve ambalaj atığı çıkarma saatleri, Bodrum Belediyesi’nin internet sayfasından ve sosyal medya hesaplarından öğrenilebilecek.

Sevil OLUÇ

Bu haber toplam 655 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.